Aktywne Wpisy

Afrobiker +254
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
lubaxd +382
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

Jednocześnie słowa Barbary Nowackiej o "polskich nazistach" spłynęły bez reakcji, mimo obrazy wszystkich Polaków. Ona sama nie podniosła żadnych konsekwencji...
Piękne są priorytety w rządzie...
#braun #polityka #polska #tusk #konfederacja #4konserwy
źródło: temp_file6602476692217847332
Pobierz@GangKobry: xddd płacą ci chociaż za te brednie?
Niezły odlot ( ͡º ͜ʖ͡º)
zaprzeczanie publicznie i wbrew faktom zbrodniom, o których mowa w art. 1 pkt 1 powyższej ustawy, jest przestępstwem ściganym z urzędu zagrożonym grzywną lub karą pozbawienia wolności do lat 3.
@arkadi2020: Prostszych zdań niestety nie umiem budować, musisz poprosić kogoś z celi aby ci pomógł.
https://wykop.pl/link/7725453/jak-glosowaly-zaklady-karne-w-drugiej-turze
źródło: 1000005445
Pobierz@arkadi2020: Nie pisz już do mnie, bo dwa razy tego samego nie zwykłem tłumaczyć. Jeśli Mas ograniczenia które nie pozwalają ci rozumieć słowa pisanego, to twój problem. Nie będę tłumaczył psu po co solę ziemniaki.
Daruj sobie Whataboutism na pełnej gasniczaku.
@AdamF_OG:
niby tak, ale gdy Braun powie coś o Żydach, to całą elita aż się pieni i potyka o własne nogi na wyścigi go potępiając.
Gdy w jakimś Domu niemiecko-polskim w Berlinie przygotowują wystawę o współudziale Polaków w holokauście to jakoś nie widzę szerokiego potępienia ze strony klasy politycznej. A zgodzisz się chyba ze jest to równie bulwersujące zjawisko?
Cóż, trudno mi go bronić, bo dziennikarz nie pozwolił mu dokończyć, ale z tego co wynika z jego wpisu na X, to wygląda że nie negował on istnienia komór, ani holocaustu, tylko raczej chodziło mu o skalę, cyt. "Służę faktami, które dowodnie wykazują ahistoryczność i nienaukowość istotnych elementów hagady Holokaustu. Kto pyta, nie błądzi."
Mowa jest o "istotnych elementach" a nie o tym że
Daj cały wykład Nowak. Zobaczymy czy faktycznie jej wykład miał taką tezę czy się zwyczajnie pomyliła.
Jasno chyba Braunsztajn powiedział że może dokończyć te swoje z d--y wywody ale nikt temu idiocie nie dał na to szansy ⛔️😎
Acha zwrot o polskich nazistach budujących obozy można również podciągnąć pod ten sam paragraf ( ͡~ ͜ʖ ͡°)