Aktywne Wpisy

DrJudym +139

mirko_anonim +27
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Czemu gdy tylko temat dotyka Żydów to nagle dostają przebudzenia i nagle osoba głosząca te opinie musi wylądować w więzieniu?
#polityka #sejm #lewica #braun
@qwertynianin1 Mówisz to serio? W sensie będziemy robić jakieś sortowanie po liczbie ofiar i te od X ofiar są ważne reszta do kosza? Możesz powiedzieć od ilu zabitych Polaków czy też osób innych narodowości
@qwertynianin1: Ale wiesz że tego typu relatywizacja tego co zrobili Ukraińcy np. na Wołyniu to takie same przestępstwo jak kwestionowanie Holokaustu?
Ty na serio zrównujesz jakieś przypadkowe morderstwo do planowanego i systematycznego eksterminowania Polaków? Czytasz co piszesz?
Do tego braun dzisiejszą wypowiedzią podwazyl wiarygodnosc jednego z wiekszych polskich patriotow ktory uciekl z obozu auschwitz - pileckiego, i wlasnym swiadectwem poswiadczyl o tym, ze widzial gazowanych tam ludzi. zydow polakow itd.
My już z Izraelem jesteśmy od dawna skłóceni, jeżeli ktoś twierdzi inaczej to jest ślepy. Z Ukrainą powiedziałbym podobnie tylko że wojna (dość słusznie) "zmotywowała" ich do zrewidowania swojego podejścia do nas. Niesteyt w pewnych kluczowych kwestiach najwidocznioej za mało.
Oryginalne pytanie jest dość proste - czemu szeroko pojęta lewica ignoruje negowanie zbrodni dokonywanych na Polakach jak ta przez OUN/UPA a gdy tylko wspomniany jest Holokaust i Żydzi to odpalają się na prawo i lewo chcąc wsadzać ludzi do więzienia?
Czemu Radek Sikorski potulnie słucha jak obok niego Ukrainiec neguje brutalny mord i czystkę etniczną
źródło: 1000026357
Pobierz@Kazanek: No i karakany bardzo pomogli w tej walce z przekazem
źródło: Screenshot 2025-07-10 at 22-27-36 Grzegorz Braun - Korona KKP - parody account w serwisie X „W 2018 roku PiS uchylił art 55a ustawy o IPN - który wprowadzał kary do 3 lat więzienia za przypisywanie narodowi polskiemu lub pańs[...]
Pobierz@Parmenides69: lobby
@qwertynianin1: Rób, śmierć każdego Niemca to dobra nowina.
@Parmenides69: czy możesz wysłać mi ten fragment? mam możliwości nagłośnić sprawę w mediach popierających prawa stronę. Proszę o linka.