Wpis z mikrobloga

Niesamowite jaki upadek (pod względem merytorycznym) zaliczył kanał ArkaDICKussa w ostatnich latach. Stoczył się niczym jechany przez niego Ubisoft. Zresztą właśnie na tym się głównie teraz opiera jego twórczość - jedzie po deweloperach, jedzie po wydawcach, jedzie po grach, graczach a nawet wykopkach. Hejt, hejt, hejt i ostatnio coraz częściej wulgarne prymitywne słownictwo. A to wszystko pod wyświetlenia i by przypodobać się rumuńskiemu władcy logoludów.

#arkadikuss #kiszak #ludolodzy #ludologia #bekazludologuff
Logoludy - Niesamowite jaki upadek (pod względem merytorycznym) zaliczył kanał ArkaDI...

źródło: lol

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logoludy: Ale trzeba przeznać, że przegonił w wyświetleniach swojego pana. Kiszak tam już dogorywa, wyświetlenia spadają, suby stoją. Musi chyba jakaś ostrzejszą dramę rozkręcić. Nie wiem - aferę apteczkową w grach, że np. nie możesz się leczyć w FPS-ach, bo to dadgaming jest, czy coś.
  • Odpowiedz
@heterogenizowany: Nie no to raczej naturalne zjawisko ze spadkiem wyświetleń i subów wszyscy w "ludologicznej" niszy o nim wiedzą a taki "ludologiczny" content ciężko poszerzyć. Contentu dla dad gamerów raczej nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@Logoludy: Mój konflikt z nim tutaj na przykład zaczął się od czegoś przynajmniej w moim odczuciu totalnie niezrozumiałego. Mianowicie ktoś zadał tutaj na tagu po prostu pytanie na które odpowiedziałem innym takim ogólnym pytaniem bo byłem po prostu ciekawy jakie ludzie mają zdanie na ten temat, pytanie dotyczyło gier mobilnych. Nikogo nie oznaczyłem, nikogo nie obrażałem tam nawet nikogo nie wymieniłem na co przyszedł nadęty pan Arkadikuss i zaczął mi
  • Odpowiedz
Areczek najwidoczniej poczuł się wywołany do tablicy

@Zayatzz: Nie wiem, ale prawdopodobnie tak. Mnie ogólnie fascynuje to ich poczucie o byciu pępkami świata lub inaczej mniemanie o tym, że każdy zawsze o nich coś mówi próbując nam wmówić iż rozgrywają jakieś szachy 5D z nami. Idę o zakład, że na przykład zaraz ktoś wymyśli iż piszę o nim bo się tutaj udzielam po prostu.
  • Odpowiedz
@Logoludy: Pamiętam jak w jakieś dyskusji tutaj Arek bronił się pokazując cztery ostatnie filmy jakie wrzucił i powiedział "Patrzcie, tylko 25% materiałów u mnie jest hejterska, reszta jest normalna."
Czyli jakbyśmy teraz wzięli sobie cztery ostatnie filmy to wyjdzie że jakieś 50%, albo i nawet 75% jest faktycznie hejterska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Pamiętam jak w jakieś dyskusji tutaj Arek bronił się pokazując cztery ostatnie filmy jakie wrzucił i powiedział "Patrzcie, tylko 25% materiałów u mnie jest hejterska, reszta jest normalna."

@Thadeusss77: Co prawda możecie się ze mną nie zgodzić, ale wydaje mi się iż osobie jego kalibru nazywanie swoich materiałów hejtereskimi po prostu nie przystoi. Jeśli w ten sposób faktycznie powiedział/napisał oczywiście.
  • Odpowiedz