Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: czyli jesteś beciakiem i tzipa zasłoniła Ci oczy, a laska z Tobą jest bo ma wygodnie. Tak to właśnie wyglądają związki, jak laska nie czuje pożądania i wchodzi w relacje, żeby sobie znaleźć sługę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czekaj, czekaj, piszesz, że jak trwała faza zakochania to ci to nie przeszkadzało. Według psychologów ona mija po 2 latach i wtedy, jeśli ktoś ci nie pasuje, to ludzie się rozstają. Po jakim czasie wzięliście ślub, że masz dwuletniego syna, a nie zdążyłeś wyjść z tej fazy i trzeźwo ocenić czy ci pasuje?
  • Odpowiedz
  • 3
@mirko_anonim problemy w małżeństwie rozwiązuje się poprzez rozmowę z małżonkiem, a jak nie jest w stanie z nią porozmawiać o problemach to nie mam dla ciebie dobrych wiadomości
Zacznij od pozbycia się tego cuckoldzkiego podejścia, nabierz szacunku dla siebie i swojego czasu, bo nie jesteś męczennikiem, który musi się męczyć w imię czegokolwiek, nawet dzieciaka, zwłaszcza jeśli ona sama ma wywalone
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
niepokonany-wizjoner-5: Ty przynajmniej byles zakochany. Moja od poczatku od razu bylo widac ze jest problematyczna w sytuacjach kryzysowych, jak ktos jej podpadł to potrafila isc na noże np sie klocić z kelnerem, przewodnikiem wycieczki albo obrazac na wspopracowników. Do mojego durnego łba nie przyszlo ze jesli kiedys na mnie sie zeslosci, o co nietrudno u niej, to tak samo zaciekle bedzie mnie atakował. Duren ze mnie i dzieciaty rozwodnik obecnie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
0. Idź na terapię.
1. Tylko rozmowa z drugą stroną Ci pomoże.
2. Jeśli ona nie widzi problemu, to MUSISZ sprawić, że to będzie też jej problem.
Mianowicie - widmo rozwodu. Przykra sprawa, ale pytanie czy chcesz aby Twoje dziecko żyło w piekle małżeństwa jego rodziców?
3. Terapia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: byles typowym "prawdzwiym samcem" ktorego ucza na kursa PUA/redpill.
Masz nie patrzec na reakcje kobiety tylko robic swoje (czyt. dawac atencje, zasoby, "pchac realcje dalej") bo jestes twardzielem z pewnoscia siebie i nie ma co sie przejmowac reakcja rozowej.
Natura i blackpill zawsze wygra tylko pytanie czy za tydzien, miesiac czy po latach.
Gdybys ja pociagal naturalnie z wygladu sama by dawala 90% wszystkie w zwiazku i byla by
  • Odpowiedz