Aktywne Wpisy

paczelok +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

etherway +108
Mireczki pijcie ze mno kompot, przeskoczyłem dziś o 2,5 generacji (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
źródło: 7c1587927eb7eafbffe0fff67ef6901e5f724910b45fdbbf908973b4bc147b93
Pobierz

Ja używam clauda (nie używałem copilota nigdy akurat więc nie wiem jakie ma funkcjonalności) do projektów, jeżeli tej funkcjonalności nie używasz, to jak wspomniałeś po co przepłacać
@Anihilacja_entropii: kurde nigdy nie korzystales z code completion od copilota? to jest najlepszy feature tych wszystkich agentów. ja wykorzystalem wlasnie limit i czuje sie jakbym wymyslal kolo na nowo. niewiarygodnie przyspiesza to prace, a teraz wszystko recznie musze pisac. znowu z drugiej strony nie chcialbym rezygnowac z claude bo lubie tam z nim dyskutowac na claude.ai
@stary_grat: nie, bo w mojej pracy akurat nie ma takiej możliwości (specyficzny język, dostęp tylko przez zdalne pulpity na określonych edytorach). A claude używam po prostu w moich prywatnych projektach. I jestem tym zachwycony. Rozwiązuje mi to kupę problemów.
@stary_grat: dyskutować
@TomSz: @og_kosa: kurde polecacie tak tego cursora a mi sie wydaje ze to jest cos jak dla dzieci. jak sie wam tego uzywa? czym sie to rozni od vsc+copilot autopodpowiadacz? musze przetestowac akle nie chce mi sie instalowac bo juz 14:00 czyli fajrant