Wpis z mikrobloga

@path0g3nix: Jak masz "znaki" od nich to może faktycznie nie umisz zagadać. Trochę złe miejsce wybrałeś na pytanie o to. Tu sami specjaliści. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@heniek_8 tu akurat udało mi się trochę wypracować przez ostatnie 4 lata i z 5 się znajdzie. Nawet widzimy się znacznie częściej niż raz na kilka miesięcy. Problem mam po prostu z kobietami, prowadzę z nimi logiczną i nudną rozmowę bo nie wiem jak mam to eskalować...
  • Odpowiedz
ze ten cały bullshit związany z robieniem formy, chodzeniem do Barbera co 2 tygodnie

@path0g3nix: jeżeli podchodzisz do tego tak autystycznie to nic dziwnego.

W jaki sposób mogę eskalować
  • Odpowiedz
@path0g3nix: Jak to mówią ktoś musi być po drugim krańcu skali ale tam po lewej, a nie po prawej (ci pewnie nie są nawet na wykopie) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@gorobei no dzięki za poradę xD Używam takich określeń bo takie znajduję w sieci jak czytam albo oglądam poradniki. To jak mam mówić?

Szacunek za avatar ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@path0g3nix:

ze nie mam w ogole tego skillaz który jest potrzebny

Bajerka jest ważna. I jeśli ty załóżmy nie "ćwiczyłeś" gadki z laskami ze swoimi rówieśniczkami to masz co nadrabiać. I ja jestem tym łysym grubaskiem, ale uczyłem się sam gadki jakieś 8 lat
  • Odpowiedz
@path0g3nix: Bo atrakcyjnym dla płci przeciwnej się jest albo nie. Nie ma nic pomiędzy. Można poprawiać pewne składowe jak wygląd, sytuacja materialna, praca nad mentalną siłą. Jednak to wszystko dodatki do reszty i jak nie ma "bazy" to właśnie są takie doświadczenia jak twoje.

W mojej ocenie to za bardzo chcesz i dziewczyny odbierają cię jak desperata. Kobiety lubią jak facet okazuję zainteresowanie ich osobą ale nie za mocno,
  • Odpowiedz
  • 3
@RitmoXL wiedziałem, że ktoś napisze o tym, ze lepiej samemu i w ogole samotność jest git. Nie jest stary, bo funkcjonuje tak 30 lat. Gdyby była tak super to Ci wszyscy ludzie dookoła zamiast szlajać się w związkach po miescie siedzieli by w domu i grali w gierki. Jednak tak nie jest. Ile jeszcze mam czekać, rozmyślać i pracować nad sobą? Kolejne 30 lat? To chyba oczywiste, że jak ludzie od
  • Odpowiedz
Finał taki jest taki, ze po paru tygodniach widzę ja na miescie z jakims typem z brzuchem, normalnie ubranym i niczym sie nie wyróżniającym a ja nadal jestem sam. Żeby była jasność. Nie pisze tego bo uważam go za kogoś gorszego.

@path0g3nix: No za gorszego od innych to się na pewno nie uważasz, ale za lepszego już tak. I śmiem twierdzić, że to może być właśnie między innymi jeden z
  • Odpowiedz