✨️ Obserwuj #mirkoanonim Chcialbym rozpoczac cykl testosteronem, czy jest jakis sposob zeby dostac go na recepte? Nie chce brac specyfików z podziemi, kliniki TRT odmawiaja mi leczenia poniewaz mam tescia w normie na poziomie 600-800, hormony tez ok. Cwicze juz 8 lat naturalnie, chce poprawic jakość życia, sylwetke, libido itd. jestem świadomy skutkow ubocznych i ze wiąże się to z tym, że będę musial brac do konca życia.
@mirko_anonim: bez dobrego znajomka lekarza zapomnij o recepcie. Dlatego bij normalnie undery albo zapomnij o kłuciu dupska. Pomijam już, że czesto sam test solo niezbyt mocno się przełoży na jakość życia czy sylwetkę.
Chcialbym rozpoczac cykl testosteronem, czy jest jakis sposob zeby dostac go na recepte? Nie chce brac specyfików z podziemi, kliniki TRT odmawiaja mi leczenia poniewaz mam tescia w normie na poziomie 600-800, hormony tez ok.
Cwicze juz 8 lat naturalnie, chce poprawic jakość życia, sylwetke, libido itd. jestem świadomy skutkow ubocznych i ze wiąże się to z tym, że będę musial brac do konca życia.
#sterydy #trt #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Under niczym sie nie rozni od apteki, tyle ze jeden na oleju arachidowym a drugi na jakimkolwiek XD