✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czesc, kiedys TSH lekko podwyzszone, po powtorzeniu okej. W panelu tarczycowym FT3 lekko za wysokie, reszta w porzadku. W USG guzek tarczycy ok 3 cm, opisany jako niegrozny, do kontroli. Mam czesty głod, ciezko mi się najesc, łatwo tyje i trudno schudnac. Mam sylwetke skinny fat i musze zrzucic troche kilogramow. Czy moja sytuacja moze wynikac z tarczycy? Czekam dopiero na wizyte u endykrologa
kiedys TSH lekko podwyzszone, po powtorzeniu okej. W panelu tarczycowym FT3 lekko za wysokie, reszta w porzadku. W USG guzek tarczycy ok 3 cm, opisany jako niegrozny, do kontroli. Mam czesty głod, ciezko mi się najesc, łatwo tyje i trudno schudnac. Mam sylwetke skinny fat i musze zrzucic troche kilogramow. Czy moja sytuacja moze wynikac z tarczycy? Czekam dopiero na wizyte u endykrologa
@mirko_anonim: Twoja sytuacja może mieć związek z tarczycą
Czesc,
kiedys TSH lekko podwyzszone, po powtorzeniu okej. W panelu tarczycowym FT3 lekko za wysokie, reszta w porzadku. W USG guzek tarczycy ok 3 cm, opisany jako niegrozny, do kontroli. Mam czesty głod, ciezko mi się najesc, łatwo tyje i trudno schudnac. Mam sylwetke skinny fat i musze zrzucic troche kilogramow. Czy moja sytuacja moze wynikac z tarczycy? Czekam dopiero na wizyte u endykrologa
#zdrowie #pytanie #medycyna #lekarz #mikrokoksy #odchudzanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Twoja sytuacja może mieć związek z tarczycą