Wpis z mikrobloga

@mleko23: ja ostatnio postawiłem sobie NAS + plex, na którego wrzuciłem między innymi większość bajek z tego okresu, w tym krowę i kurczaka. Fajna sprawa, bo można wtedy też pokazać te bajki dzieciakom z rodziny.
w obecnych czasach gdzie jest pierdyliant z-------h serwisów streamingowych powrót do torrentów to jedyna słuszna droga.
  • Odpowiedz
@mleko23: toonami było kanałem w którym obejrzałem pierwszą pełnometrażową kińską bajkę.
jako gówniak z polskiej prowincji urodzony na początku lat 90, tak to przeżyłem, że na myśl o grobowcu świetlików z automatu chce mi się płakać.
  • Odpowiedz
@Pimento @mleko23: ja pamiętam jak w 92 przeprowadizlismy sie z rodzicami i w tym nowym domu była kablówka. a w tej kablówce było cartoon network, ale po angielsku jeszcze. na szczęście do tom&jerry to tam raczej nie trzeba tłumaczenia :) a po 20 sie zmieniało na kanał TNT. pamiętacie te cudowne animacje na zakończenie programu? ta słynna póxniej "rybka z mini-mini" to sie może schować
  • Odpowiedz
@DominiCanes: Fox Kids był słaba odpowiedzią na CN. Kilka kreskówek było wartych uwagi, reszta mogła co najwyżej buty czyścić Cartoon Network.
Tak obojętnie o której włączyłeś, było coś ciekawego.
  • Odpowiedz
@mleko23 Mam wszystkie odcinki Cow and chicken, jakby ktoś chciał to służę uprzejmie. Mam też inne kreskówki z tamtych lat: Dexter's Laboratory, Johnny Bravo, Coward the cowardly dog i pewnie jeszcze jakieś inne.
  • Odpowiedz
@hiperchimera: marna prowokacja ze strony ludzi, których nie było stać i mieli 5 kanałów wliczając cn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam
Edit. Oczywiście potraktuj te odpowiedź jako żart, bo po Twoim stylu wypowiedzi nie sądzę, że bez edita bys to zrobił, Mirku. Buźka
  • Odpowiedz
@Logytaze: o to to, oraz dragon Ball z na rtl7 z polskim dub nałożonym na francuski.
Tres bien
Sepa pasible
Quaa!??
Maq non
I tak to szło dalej
  • Odpowiedz