Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@Saeglopur veulksdeutsche, wyksztalciuchy, antypolacy, Niemcy, zdrajcy nabijają się z bezwładnej masy zarządzanej strachem. Jak do tego doszło?
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: Porażka także wizerunkowa Straży Granicznej i przede wszystkim rządu (na których głosowałem) - gdzie są służby skoro ludzie muszą ich zastępować? Po ulicach polskich i przestępstwach dzień w dzień widać że problem kolorowych nieznanego pochodzenia i bezcelowo sprowadzanych nasila się. Wiadomo jak się to kończy, mieszkałeś gdziekolwiek w Europie?
  • Odpowiedz
po komentarzu widać, żeś konfederus.

@gozer-traveler: Całe życie głosowałem PO, KO, Nowoczesna ¯\(ツ)/¯
Większość się wstydzi w ogóle przyznać na co głosuje. Taka dyskusja z tobą że wolisz wyzywać od konfederusów bo nie masz ani jednego konkretu xD
  • Odpowiedz
@Saeglopur: tak, tak głosowałeś, że konfederuską propagandę rozsiewasz. O konkrety pytasz? Ty, który piszesz o jakiś mitycznych kolorowych dokonujących przestępstw dzień w dzień, nie podając na to dowodów, Ty śmiesz komuś zarzucać brak konkretów?
  • Odpowiedz
@Saeglopur

Porażka także wizerunkowa Straży Granicznej i przede wszystkim rządu (na których głosowałem) - gdzie są służby skoro ludzie muszą ich zastępować? Po ulicach polskich i przestępstwach dzień w dzień widać że problem kolorowych nieznanego pochodzenia i bezcelowo sprowadzanych nasila się. Wiadomo jak się to kończy, mieszkałeś gdziekolwiek w Europie?

Ale wiesz, że pretensje powinieneś zgłaszać do poprzedniego rządu? To oni wydawali te wizy i mówili, że nie przejmują się tysiącami
  • Odpowiedz