Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kref3x: Nie jest przeciętna, jest brzydka. Ma zdeformowany, bardzo brzydki nos, niedorozwiniętą żuchwę i szczękę. Całą reszta to makeup i operacje oraz odpowiednia mina - wyciąga te ohydne wary do przodu. Ja jestem od niej ładniejszy.
  • Odpowiedz
@Amicia: przecież to już standard, że kobiecą urodę ocenia się w pełnym makijażu, więc o czym tu dyskutować? one nawet wstydzą się wyjść do sklepu albo na siłownie bez pomalowania xD
  • Odpowiedz
@Amicia: wejdźcie sobie na stronkę osób, która robi makijaże kobietom... To jest po prostu dramat, jak makijaż może zmienić paszczura w ładną kobietę. To jest to, że faceci, przynajmniej w większości się nie malują, a kobiety na odwrót. No i ogólnie Polki się przewartościowały, daleko im do takich Słowaczek.
  • Odpowiedz
@Amicia: sama nie jest ładna ale problem jest zmieniający się kanon piękna.
Wydaje mi się też że może mieć też czynnik że baby "dbają o wygląd" a wielu facetów jeżeli nie wybiera się gdzieś do gości/ważne spotkanie to najwyżej poprawi włosy
  • Odpowiedz
@Amicia: kobietom o----------o. Nałożą 10 kg tapety i myślą, że to ich prawdziwe ja. Umalowany facet też wygląda dużo lepiej. Gdyby oceniać kobiety stricte naturalnie to w ogóle nie odbiegałoby to od rozkładu piękności u mężczyzn. Różnica jest taka, że facet ma świadomość tego jak wygląda, a kobieta tak zakrzywia czasoprzestrzeń w tych kwestiach, że czarna dziura by się nie powstydziła. Oczywiście nic nie mam do tego, że się malują,
  • Odpowiedz
@Amicia: to nie jest tak, że dla kobiet przeciętny mężczyzna jest brzydki. Dla kobiet przeciętny mężczyzna nie jest w ogóle mężczyzną. Nie jest nawet człowiekiem.
Jest po prostu elementem tła.
  • Odpowiedz