Aktywne Wpisy

francuskie +17
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
luke-mat +128

Witam
Mam taki nietypowy oraz wstydliwy problem. Bardzo anonimowo.
W tamtym roku zacząłem chodzić do szkoły średniej gdzie znalazłem dziewczynę. Jesteśmy już ze sobą prawie rok (oboje ukończyliśmy 1 klasę liceum). Niestety jak się do niej przytulam to do 5-10 sekund podniecam się oraz doznaję takiego przyjemnego uczucia jakbym odlatywał i przy tym... wydalam z siebie niekontrolowany mocz nie wiedząc co się dzieje. Jest to przyjemne a jednocześnie krępuje mnie to, ponieważ czasami widać lekką plamę i muszę iść do łazienki lekko się ogarnąć... potem przy następnym przytuleniu już tak nie mam. Mam tak średnio raz na miesiąc gdy mam ochotę się do niej przytulić. To jest normalne? Czy muszę gdzieś się z tym zgłosić?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 1621186159501
Pobierz@mirko_anonim: do nauczyciela biologii, żeby może przyspieszył z omówieniem układu rozrodczego, bo w szkole podstawowej najwyraźniej był pominięty.
https://sexed.pl/co-to-jest-preejakulat-i-czy-moze-powodowac-ciaze/
Brawo @mkarweta za akceptację tak radosnej twórczości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Jakbym się miał zastanawiać, czy każdy kolejny wpis to bajt to bym dostał do głowy.
Ale jak chcesz pomóc to nic nie stoi na przeszkodzie.