Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam
Mam taki nietypowy oraz wstydliwy problem. Bardzo anonimowo.
W tamtym roku zacząłem chodzić do szkoły średniej gdzie znalazłem dziewczynę. Jesteśmy już ze sobą prawie rok (oboje ukończyliśmy 1 klasę liceum). Niestety jak się do niej przytulam to do 5-10 sekund podniecam się oraz doznaję takiego przyjemnego uczucia jakbym odlatywał i przy tym... wydalam z siebie niekontrolowany mocz nie wiedząc co się dzieje. Jest to przyjemne a jednocześnie krępuje mnie to, ponieważ czasami widać lekką plamę i muszę iść do łazienki lekko się ogarnąć... potem przy następnym przytuleniu już tak nie mam. Mam tak średnio raz na miesiąc gdy mam ochotę się do niej przytulić. To jest normalne? Czy muszę gdzieś się z tym zgłosić?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@guiscard_r mordo, przeglądam codziennie jakieś 30-50 wpisów i drugie tyle komentarzy. Ja nie sprawdzam, czy to jest prawda, tylko czy nie zawiera pasty o serwerowni albo zbyt wiele bluzgów

Jakbym się miał zastanawiać, czy każdy kolejny wpis to bajt to bym dostał do głowy.

Ale jak chcesz pomóc to nic nie stoi na przeszkodzie.
  • Odpowiedz