Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: dziwna akcja, ten ślub to z łapanki po 3 miesiącach znajomości czy jak. Wydaje mi się jednak, że zawsze znajdzie się ktoś "życzliwy" z otoczenia jacyś znajomi, byli klienci etc. kto by doniósł partnerowi. W sumie laska miała głupi plan powiedzieć dzień po ślubie to już w sumie mogła nic nie mówić. Może ktoś na weselu szeptał panu młodemu i wypłynął temat. Ja na miejscu chłopa bym się zwyczajnie
  • Odpowiedz
@WielkiNos: trochę nie rozumiem po co takie pytanie kierować do k*biet, przecież wiadomo, że będą nieobiektywne, żadna z nich nigdy nie będzie w związku z inną k*bietą.

To tak samo jakby spytać niebieskich „ej co byście zrobili jakby dzień po ślubie się okazało, że wasz facet sypiał ze starszymi babami za pieniądze” - też nie byłoby tu negatywnych i potępiających komentarzy
  • Odpowiedz
  • 34
@WielkiNos:
Jprd same polubienia dla tekstu, że bycie prostytutką to "kolorowa a nie nudna przeszłość" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja to bym zerwał z kobietą już za sam taki tekst, bo to pokazuje co ma się z mózgu i czym grozi dalsze życie i stratę czasu.
  • Odpowiedz
to jest dobre. Zrzucanie na faceta odpowiedzialności za nią teraz i zmanipulowanie żeby się starał bo inaczej ona do tego wróci xd

@WielkiNos: To jest typowa logika sporej części kobiet - nawet jeśli kobieta jest winna, to i tak bardziej winny jest jakiś facet z jej otoczenia (np. mąż czy ojciec) "bo tak".
  • Odpowiedz
@WielkiNos: no akurat rady w stylu, że temat trzeba przegadać, przemyśleć i zrozumieć, są chyba lepsze niż żeby kopnąć w dupę no nie?

I scenariusze w stylu "wstydziła się" jak dla mnie też wchodzą w grę.

Wydaje mi się że problem jest na tyle abstrakcyjny, że ciężko go rozwiązać nie znając szczegółów, tzn dokładnie tych ludzi, przed, teraz, po.
  • Odpowiedz