Aktywne Wpisy

umorusany_w_kale +51
#mecz #ekstraklasa 11 ligą na świecie według modelu Opta Power Ranking
źródło: HOT6ebEW0AAfUAh
Pobierz
annlupin +42
dzisiaj zamiast misia będzie Zosia co już z nami nie mirkuje
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
źródło: 20260702_125928
Pobierz

źródło: temp_file4840250789287325316
Pobierzźródło: 1000132662
Pobierzwstydziła się, dlatego dowiedzial się dzień PO ślubie
nie przed ślubem, akurat po mu powiedziała, k---a jakie zdziwienie xD
a no i
źródło: 1000132665
PobierzTo tak samo jakby spytać niebieskich „ej co byście zrobili jakby dzień po ślubie się okazało, że wasz facet sypiał ze starszymi babami za pieniądze” - też nie byłoby tu negatywnych i potępiających komentarzy
Jprd same polubienia dla tekstu, że bycie prostytutką to "kolorowa a nie nudna przeszłość" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja to bym zerwał z kobietą już za sam taki tekst, bo to pokazuje co ma się z mózgu i czym grozi dalsze życie i stratę czasu.
Zadaj to samo pytanie tylko że facet chodził nałogowo na dziwki - to to już nie będzie kolorowa przeszłość tylko dyskwalifikacja.
źródło: image
Pobierz@WielkiNos: To jest typowa logika sporej części kobiet - nawet jeśli kobieta jest winna, to i tak bardziej winny jest jakiś facet z jej otoczenia (np. mąż czy ojciec) "bo tak".
@vladi_putin: dlaczego akurat po zareczynach uznala zeby to powiedziec XD
I scenariusze w stylu "wstydziła się" jak dla mnie też wchodzą w grę.
Wydaje mi się że problem jest na tyle abstrakcyjny, że ciężko go rozwiązać nie znając szczegółów, tzn dokładnie tych ludzi, przed, teraz, po.
Malo czasu miala przed slubem? Czy od czasu poznania do slubu minal tydzien?