Połowa placów w tym mieście ma kościółkową nazwę. To w końcu chcesz niszczyć mienie publiczne bo ci religia pokoju każe, czy dlatego że marzysz o pięknych chłopcach narodowcach? Bo się coś mieszasz w zeznaniach.
@Chcialem_byc_tatuazem: @dan-ok Tak, to był SPISEG. Nie ma obywateli, którzy głosują, wszystko jest ustawione. Tak trudno wam zrozumieć, że ludzie chcą tej instalacji i została wybrana przez mieszkańców?
@Kroledyp ależ wy uwielbiacie dzielić. Podzielmy wszystkich! Spotykałem sie nawet z komentarzami, ze jak ktos ma w dupie podziały, to jest najgorszy, bo biernie wspiera druga stronę.
@uriel_ck a ile jeszcze mamy przymykać na to oko i udawać, że nic się nie dzieje i wszystko jest ok?
@Kroledyp moze zacznij od siebie i przestań dzielić społeczeństwo? Na bak jesteś młoda osoba, a mentalnie zachowujesz sie jak stara baba, zresztą jak większość upolitycznionych bytów. Chcesz pogadać o polityce? Proszę bardzo, powiedz mi jakie konkretne zmiany wprowadziło po, po dwoch latach rzadzenia. Nie alkotubki czy inne badziewia,
@dan-ok: Nie ogarniasz, że ludzie mogą myśleć inaczej niż ty czy co? Jak dla mnie to ta tęcza powinna być dokładnie taka sama jak była. I za każdym razem odbudowywana... powiedzmy że środków przeznaczonych na kościół, albo na dofinansowanie Legii Warszawa. Albo wiem, utworzyłbym jakiś projekt wpierający Sebixów i potem brałbym z niego kasę na odbudowę tęczy. Sebixy by same swoją kasę paliły... ciekawe po ilu latach by ogarnęli
@odgrzybiacz: patusiarski gwóźdź w mózgu. Pamiętaj jak miałem z 15 lat i miałem podobne myśli, wtedy byłem korwinistą i wierzyłem w wolny rynek. Wstyd jak chyj.
A teraz wykopki po 30 dalej konfederusja i inne gówna po zawodówce XD
Może i dokonują ludobójstwa w gazie, okaleczają dzieci i znęcają się nad zwierzętami, ale za to dzięki nim mamy paliwo po 6 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #iran #izrael #usa #zydzi #zyd #paliwo #palestyna
źródło: Gu6pBwwXcAEg55Q
PobierzCzyli mówisz że nie płacisz podatków w Warszawie?
Połowa placów w tym mieście ma kościółkową nazwę. To w końcu chcesz niszczyć mienie publiczne bo ci religia pokoju każe, czy dlatego że marzysz o pięknych chłopcach narodowcach? Bo się coś mieszasz w zeznaniach.
@odgrzybiacz: może dlatego, że jest to niszczenie mienia publicznego? To za mało?
Tak, to był SPISEG.
Nie ma obywateli, którzy głosują, wszystko jest ustawione.
Tak trudno wam zrozumieć, że ludzie chcą tej instalacji i została wybrana przez mieszkańców?
Komentarz usunięty przez moderatora
OP nie wspomniał, po której stronie ta rodzina walczyła. Poniżej zdjęcie dziadka opa, tez lubił ogień.
źródło: Bundesarchiv_Bild_146-1996-057-10A_Warschauer_Aufstand_Soldat_mit_Flammenwerfer
Pobierz@wiecznylowcaumyslow: xDDD
@Kroledyp moze zacznij od siebie i przestań dzielić społeczeństwo? Na bak jesteś młoda osoba, a mentalnie zachowujesz sie jak stara baba, zresztą jak większość upolitycznionych bytów.
Chcesz pogadać o polityce? Proszę bardzo, powiedz mi jakie konkretne zmiany wprowadziło po, po dwoch latach rzadzenia. Nie alkotubki czy inne badziewia,
Komentarz usunięty przez autora
@uriel_ck: to ja chce jechać do stolicy i podpalać mienie publiczne? Ogarnij te pierdy swoje prosty durniu
@dan-ok: Nie ogarniasz, że ludzie mogą myśleć inaczej niż ty czy co?
Jak dla mnie to ta tęcza powinna być dokładnie taka sama jak była. I za każdym razem odbudowywana... powiedzmy że środków przeznaczonych na kościół, albo na dofinansowanie Legii Warszawa. Albo wiem, utworzyłbym jakiś projekt wpierający Sebixów i potem brałbym z niego kasę na odbudowę tęczy. Sebixy by same swoją kasę paliły... ciekawe po ilu latach by ogarnęli
źródło: F00e9rVWYAAz0MN
Pobierz@ipkis123:
tak (。◕‿‿◕。)
Pamiętaj jak miałem z 15 lat i miałem podobne myśli, wtedy byłem korwinistą i wierzyłem w wolny rynek. Wstyd jak chyj.
A teraz wykopki po 30 dalej konfederusja i inne gówna po zawodówce XD
AEEEEEEEE TĘCZNA MNIE OBRAŻA
źródło: 4c641542b57a555ca0725b5522861d19bb38b8620f2f77ba602ab0767e2c55e7
Pobierz