Wpis z mikrobloga

@odgrzybiacz:

moja rodzina walczyła

Czyli mówisz że nie płacisz podatków w Warszawie?

Czemu akurat Plac Zbawiciela?

Połowa placów w tym mieście ma kościółkową nazwę. To w końcu chcesz niszczyć mienie publiczne bo ci religia pokoju każe, czy dlatego że marzysz o pięknych chłopcach narodowcach? Bo się coś mieszasz w zeznaniach.
  • Odpowiedz
@Kroledyp ależ wy uwielbiacie dzielić. Podzielmy wszystkich! Spotykałem sie nawet z komentarzami, ze jak ktos ma w dupie podziały, to jest najgorszy, bo biernie wspiera druga stronę.
  • Odpowiedz
@Kroledyp

@uriel_ck a ile jeszcze mamy przymykać na to oko i udawać, że nic się nie dzieje i wszystko jest ok?

@Kroledyp moze zacznij od siebie i przestań dzielić społeczeństwo? Na bak jesteś młoda osoba, a mentalnie zachowujesz sie jak stara baba, zresztą jak większość upolitycznionych bytów.
Chcesz pogadać o polityce? Proszę bardzo, powiedz mi jakie konkretne zmiany wprowadziło po, po dwoch latach rzadzenia. Nie alkotubki czy inne badziewia,
  • Odpowiedz
moze zacznij od siebie i przestań dzielić społeczeństwo

@uriel_ck: to ja chce jechać do stolicy i podpalać mienie publiczne? Ogarnij te pierdy swoje prosty durniu

czy inne
  • Odpowiedz
xDDD

@dan-ok: Nie ogarniasz, że ludzie mogą myśleć inaczej niż ty czy co?
Jak dla mnie to ta tęcza powinna być dokładnie taka sama jak była. I za każdym razem odbudowywana... powiedzmy że środków przeznaczonych na kościół, albo na dofinansowanie Legii Warszawa. Albo wiem, utworzyłbym jakiś projekt wpierający Sebixów i potem brałbym z niego kasę na odbudowę tęczy. Sebixy by same swoją kasę paliły... ciekawe po ilu latach by ogarnęli
  • Odpowiedz