@marcin-tirowiec: no ale skoro każdy facet, który nie jest chadem jest uznawany za brak faceta, to praktycznie nawet 100 adoratorów bez chada to dalej 0. Tu się dzieją dramaty, a wy się śmiejecie
tu nie tyle chodzi o to, że biedne baby, bo mało przystojni faceci do nich piszą, tylko o to co i jak piszą niezależnie czy przystojni czy nie. Nie zaczyna się konwersacji z nieznajomą osobą od "ale masz fajne ciało" czy "szarpałbym",
@Krolowa_Nauk: daj spokój z tym gaslightingiem. prawda jest taka że poza starymi januszami czy innymi facetami na granicy upośledzenia umysłowego, to prędzej chady walną taki bezpośredni tekst niż
To kobiety decydują, jakie zachowania premiować. Jak typ 7/10 ma dość matchów/szans i wie, że jedna na 20 mu da, to nie opłaca mu się inwestować czasu w pozostałe 19, tylko leci po chamsku. Z kolei typ 5/10 wie, że i tak nie utrzyma związku z kobietą 5/10 i może być najwyżej trampoliną, więc też strzela bez przyłożenia.
@marcin-tirowiec: a jednak życzę. Codziennie dziesięć grubych (chudych, jeżeli kolega woli grube), brzydkich, głupich (mądrych, jeżeli kolega lubi głupie), pukających w małe piwniczne okienko
@Marysiabaton: jeśli to sarkazm to bardzo kiepski - do przeciętnego faceta nie napisze pierwsza, nie zaczepi na ulicy czy siłowni, nie będzie wysyłać żadnych sygnałów kobieta, nawet jeśli oboje są "w tej samej lidze" ¯\(ツ)/¯
@Xandress: no ależ właśnie tego wam życzę! Oby jak najwięcej kobiet "z waszej ligi" was zaczepiało i do was pisało, ale pod warunkiem, że nie bedziecie nimi zainteresowani
@Marysiabaton: myślę, że moja żona nie byłaby zadowolona, ale dziękuję ( ͡°͜ʖ͡°)
Jestem natomiast pewny, że chłopaki z tagu zachowaliby się bardziej odpowiednio i z szacunkiem do tych dziewczyn. No i nie widzę powodu dlaczego mieliby nie być zainteresowani różowymi że swojej ligi ¯\(ツ)/¯
@Marysiabaton: brednie, choćby i pięknie ubrane w słowa, nie staną się mądrością, to tak gwoli sprostowania twoich górnolotnych słów, z których nic nie wynika.
Mam wrażenie, że nie rozumiesz kompletnie czego tyczy się dyskusja. Pozwól, że ci wytłumaczę, mam nadzieje, że zrozumiesz.
Zgodnie z badaniami (platforma OKCudip 2010, 2014) kobiety były znacznie bardziej selektywne niż mężczyźni — oceniały 80% mężczyzn jako „poniżej średniej” atrakcyjności. Mężczyźni natomiast oceniali kobiety bliżej
Mężczyźni, nie tylko z tagu, nie cierpią na tendencję do skrajnego wybrzydzania
@Xandress: zatem będzie mniej górnolotnie. Nie potrafisz logicznie dowieść swojej racji, więc uciekasz się do wyzwisk. To, ze kobiety są bardziej selektywne to fakt. To, że wg ciebie ta selektywność to negatywna cecha, którą określasz wybrzydzaniem, a co za tym idzie - niepożądanym zachowaniem kobiet, które powinny brać co się nawinie, a jeżeli tego nie uczynią - odmawiać
Jakby takie istniały, kolegowie z tagu to nawet takich nigdy w życiu nie spotkają ( ͡°͜ʖ͡°)
@marcin-tirowiec: Istnieją, wystarczy wejść na fotka.pl i można przebierać w ulanych i bezzębnych samotnych matkach xD
do przeciętnego faceta nie napisze pierwsza, nie zaczepi na ulicy czy siłowni, nie będzie wysyłać żadnych sygnałów kobieta, nawet jeśli oboje są "w tej samej lidze" ¯\(ツ)/¯
Nie dowierzam w to k---a xD zakładają zrzutkę na 50 tysiecy ale jak można doić frajerów to cyk, dajcie już miliona xD. Były żołnierz który ma pewnie 10k+ emerytury.
źródło: temp_file3690246043602553968
Pobierz@Krolowa_Nauk: daj spokój z tym gaslightingiem. prawda jest taka że poza starymi januszami czy innymi facetami na granicy upośledzenia umysłowego, to prędzej chady walną taki bezpośredni tekst niż
To kobiety decydują, jakie zachowania premiować. Jak typ 7/10 ma dość matchów/szans i wie, że jedna na 20 mu da, to nie opłaca mu się inwestować czasu w pozostałe 19, tylko leci po chamsku. Z kolei typ 5/10 wie, że i tak nie utrzyma związku z kobietą 5/10 i może być najwyżej trampoliną, więc też strzela bez przyłożenia.
Jestem natomiast pewny, że chłopaki z tagu zachowaliby się bardziej odpowiednio i z szacunkiem do tych dziewczyn. No i nie widzę powodu dlaczego mieliby nie być zainteresowani różowymi że swojej ligi ¯\(ツ)/¯
@Xandress: grunt, żeby była zadowolona z poglądów partnera na kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam wrażenie, że nie rozumiesz kompletnie czego tyczy się dyskusja. Pozwól, że ci wytłumaczę, mam nadzieje, że zrozumiesz.
Zgodnie z badaniami (platforma OKCudip 2010, 2014) kobiety były znacznie bardziej selektywne niż mężczyźni — oceniały 80% mężczyzn jako „poniżej średniej” atrakcyjności.
Mężczyźni natomiast oceniali kobiety bliżej
@Xandress: zatem będzie mniej górnolotnie. Nie potrafisz logicznie dowieść swojej racji, więc uciekasz się do wyzwisk. To, ze kobiety są bardziej selektywne to fakt. To, że wg ciebie ta selektywność to negatywna cecha, którą określasz wybrzydzaniem, a co za tym idzie - niepożądanym zachowaniem kobiet, które powinny brać co się nawinie, a jeżeli tego nie uczynią - odmawiać
@marcin-tirowiec: Istnieją, wystarczy wejść na fotka.pl i można przebierać w ulanych i bezzębnych samotnych matkach xD
@Xandress: Ja jakoś