Aktywne Wpisy

Abstrahując od całej sytuacji, czy tylko dla mnie ona wygląda jak chłop? No ok ciało ma szczupłe, długie nogi itp ale z twarzy to wygląda jak chłop za babę przebrany xD nie rozumiem tych zachwytów nad jej urodą.
#gonciarz
#gonciarz
źródło: temp_file6503474486735940356
Pobierz
Brutus66 +58
"W UK viralem stało się nagranie z kamery nasobnej, które wyciekło do internetu. Przedstawia one płaczącą policjantke, której dwóch ciapaków złamało nos w trakcie interwencji na lotnisku w Manchesterze w zeszłym roku. Według info jakie znalazłem rząd i media UK miały kłamać i tuszować sprawę, aby podtrzymać narracje "Girl Power"."
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
źródło: wAlJBp9aMIJwy8WFrij0cB9l1v6zsWcR
Pobierz

#blackpill #przegryw #zwiazki
źródło: 514325817_1318769046488865_7453197138128646666_n
Pobierz@Xandress: napisałam jasno - użyłeś nacechowanego negatywnie czasownika "wybrzydzanie", który sugeruje wzięte z sufitu oczekiwania jednostki zamiast brania tego co jest pod ręką. Nie tylko słowo na k kwalifikuje się jako inwektyw
Zwykły chłop z lekkim zarysem mięśni (Dad body) pic rel
źródło: temp_file339437688991660024
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@typowyWykopekMizogin: Po co? Taką Twoją wypowiedź mam w notatce:
Żeby zostać odrzucona to musiałabyś się jako kobieta serio postarać bo wydaje mi się że to nie wygląd jest tutaj kluczem co już wiesz w momencie kiedy piszę ten komentarz.
Nawiasem chyba nie znam żadnej kobiety która zostałaby odrzucona o wygląd.
@choochoomotherfucker: robisz notatki kto co powiedzial. (ಠ‸ಠ) a to my jestesmy dziwni niby xd
@Xandress: ale żałosne p---------e. bo oczywiście tylko ci grubi brzydcy i tępi do was podbijają. to wcale nie jest tak, że dla was każdy spoza topki to odpad, mimo że statystycznie większość facetów jest po prostu zwykła.
^ @Marysiabaton
@Derpinardus: i to jest przykre. Niezależnie od powodu, nadal jest to nieprzyjemna sytuacja, kiedy ktoś do Ciebie podbija traktując Cię jak potencjalny worek na spermę a nie jak człowieka i do tego jeszcze nie widzi w tym niczego niestosownego i nie potrafi się odczepić.
@gorobei
@typowyWykopekMizogin: Tak, żeby w razie czego wiedzieć, z kim dyskusja nie ma sensu (albo żeby wykazywać nieścisłości, jak np. tutaj).
Nigdy tak o żadnych "was" nie napisałam.
Trolluejsz, prawda?
Bo w tym momencie trochę obrażasz dziewczyny co serio są *"dziwaczkami"* i jak z nimi rozmawiam to dosłownie marzyłyby mieć taką *"dynaminę"* jak Ty
@choochoomotherfucker: no dobra 1:0 dla Ciebie, ale jeszcze tu wrócę! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ