Wpis z mikrobloga

@Marysiabaton: zacytuj proszę jakiekolwiek wyzwiska spod mojego ekranu w twoim kierunku, póki co, jedyna osoba, która pluje jadem jesteś Ty, życząc innym facetom powodzenia u brzydkich kobiet lol(powoli przebija się twoje prawdziwe oblicze, widać autosugestie jak ty postrzegasz większość mężczyzn, którzy ubiegają o względy kobiet). Nie wiem, chodz się domyślam, która strona barykady traktuje tutaj płeć przeciwna jako zasób naturalny, jeśli większość kobiet określą 80% mężczyzn poniżej średniej, gdzie na
  • Odpowiedz
@Kitty88: po części masz rację, co do zasady oczywiście. Tak to wyglądało do momentu, kiedy na pełnej wjechała cyfryzacja i globalną wioska zwana internetem. Nie wiem jak to wygląda w Polsce, ale ilosc partnerów seksualnych jaka chwała się dziewczyny z zachodu sugeruje, że one nie szukają tam partnerów pod kątem atrakcyjności związkowej xD
  • Odpowiedz
zacytuj proszę jakiekolwiek wyzwiska spod mojego ekranu w twoim kierunku

@Xandress: napisałam jasno - użyłeś nacechowanego negatywnie czasownika "wybrzydzanie", który sugeruje wzięte z sufitu oczekiwania jednostki zamiast brania tego co jest pod ręką. Nie tylko słowo na k kwalifikuje się jako inwektyw
  • Odpowiedz
@Marysiabaton: nadal czekam aż zacytujesz fragment, w którym cie wyzywam. Użyłem czasownika wybrzydzanie, bo dokładnie to miałem na myśli - nie będę kłamał mówiąc, że mi przykro, bo poczułaś się urażona - nie insynuowałem, że to TY wybrzydzasz, ale widocznie trafiłem w czuły punkt, skoro tak cie to boli ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: To nie jest "lekki zarys mięśni" ani "dad body", tylko sześciopak. Ja wiem, jakie zdanie na temat kobiet ma duża część wykopków, ale ja serio jestem brzydka i boję się odrzucenia, dlatego nigdy nie celowałam wysoko.

chciałbym żeby ktokolwiek kiedykolwiek uznał że jestem wart więcej niż g---o i do mnie napisał

@typowyWykopekMizogin: Po co? Taką Twoją wypowiedź mam w notatce:

Po co ty gadasz z nimi. Z
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker

ale ja serio jestem brzydka i boję się odrzucenia, dlatego nigdy nie celowałam wysoko.

Żeby zostać odrzucona to musiałabyś się jako kobieta serio postarać bo wydaje mi się że to nie wygląd jest tutaj kluczem co już wiesz w momencie kiedy piszę ten komentarz.

Nawiasem chyba nie znam żadnej kobiety która zostałaby odrzucona o wygląd.
  • Odpowiedz
jeśli to sarkazm to bardzo kiepski - do przeciętnego faceta nie napisze pierwsza, nie zaczepi na ulicy czy siłowni, nie będzie wysyłać żadnych sygnałów kobieta, nawet jeśli oboje są "w tej samej lidze"

@Xandress: ale żałosne p---------e. bo oczywiście tylko ci grubi brzydcy i tępi do was podbijają. to wcale nie jest tak, że dla was każdy spoza topki to odpad, mimo że statystycznie większość facetów jest po prostu zwykła.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: mem dotyczy sytuacji, kiedy takie teksty padają i do tego się odniosłam. Oczywistym jest, że wielu mężczyzn nie stosuje takich zagrywek.

@Derpinardus: i to jest przykre. Niezależnie od powodu, nadal jest to nieprzyjemna sytuacja, kiedy ktoś do Ciebie podbija traktując Cię jak potencjalny worek na spermę a nie jak człowieka i do tego jeszcze nie widzi w tym niczego niestosownego i nie potrafi się odczepić.

@gorobei
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: Wiem, że mój charakter też jest problemem, ale gdybym była ładna, to na pewno znaleźliby się tacy, którzy uznaliby moją spierdoksowatość i dziwactwa za urocze. A tak to jestem po prostu brzydką dziwaczką.

@typowyWykopekMizogin: Tak, żeby w razie czego wiedzieć, z kim dyskusja nie ma sensu (albo żeby wykazywać nieścisłości, jak np. tutaj).

a to my jestesmy dziwni niby xd

Nigdy tak o żadnych "was" nie napisałam.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker

Wiem, że mój charakter też jest problemem, ale gdybym była ładna, to na pewno znaleźliby się tacy, którzy uznaliby moją spierdoksowatość i dziwactwa za urocze. A tak to jestem po prostu brzydką dziwaczką.

Trolluejsz, prawda?
Bo w tym momencie trochę obrażasz dziewczyny co serio są *"dziwaczkami"* i jak z nimi rozmawiam to dosłownie marzyłyby mieć taką *"dynaminę"* jak Ty
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: Co, nie mam żadnej dynaminy xD Przecież widzę, jak zachowują się inne osoby, jakie są ekstrawertyczne, swobodne w kontaktach z ludźmi i jak z nimi rozmawiają, a jak zachowuję się ja i jak mi niekomfortowo (oprócz kilku osób, z którymi znam się dobrze kilka lat). Jak czytam Twoje komentarze, to mam wrażenie, że z kimś mnie mylisz albo ktoś Ci nagadał głupot na mój temat. Wiem, że pewnie znowu
  • Odpowiedz