Miałem dziś drugi etap techniczny rozmowy... Pingnąć rekruterkę moją która prowadzi proces? "Witam, czy ma Pani jakieś informacje od zespołu po dzisiejszej rozmowie?"
@mirko_anonim: jeju xD dlatego właśnie wychodzicie na frustratów oraz akceptujecie niskie oferty. Ja po danym etapie rekrutacji zupełnie o tej rekrutacji zapominam - jak przejdę, to dadzą znać.
racjonalny-przyjaciel-29: na logikę to może oznaczać, że bardzo Ci zależy, albo że masz już inne oferty i pilnie chcesz wiedzieć czy czekać na tą. Ciężko stwierdzić jak to odbiorą, no chyba że dodasz powód.
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
#programowanie #it #hr #programista15k
Miałem dziś drugi etap techniczny rozmowy... Pingnąć rekruterkę moją która prowadzi proces?
"Witam, czy ma Pani jakieś informacje od zespołu po dzisiejszej rozmowie?"
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jeju xD dlatego właśnie wychodzicie na frustratów oraz akceptujecie niskie oferty. Ja po danym etapie rekrutacji zupełnie o tej rekrutacji zapominam - jak przejdę, to dadzą znać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: co za psychoza, jak maja odebrać. Pytanie jak każde inne, o