Aktywne Wpisy

panDario +8

zazdrosny +32
w sumie to pierwszy knockout widziałem jak miałem 10 lat.
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do
2005 rok. w nocy z 7/8 marca oczywiście stary był nabombiony jak Messerschmitt i robił trzodę na chacie, jakieś rękoczyny, wyzwiska, więc mama zamknęła się w łazience i zadzwoniła po policję. godzina trwała jak wieczność, ale przyjechali i starego na izbę.
8 marca, dzień kobiet, godzina popoludniowa, jakieś ciotki u nas, kuzyni, kuzynki i nagle ktoś puka do drzwi. mama mówi do

źródło: 9yws5l
PobierzTo jest taka karuzela s----------a. Przychodzi nowy management, więc trzeba sie czymś wykazać. Zaczynają ciąć koszty, wiec przenoszą część IT do Indii czy jakiegoś Bangladeszu, no bo po co tyle Polakom/Rumunom/Czechom płacić skoro wszystko działa xD Po jakimś czasie tamtejsze ludki coś spierdzielą, projekt sie posypie, firma traci kasę. Zapada decyzja o powrocie do Europy. Po kilku miesiącach czy latach projekty wychodzą na prostą, wszystko zaczyna działać.
@In_thrust_we_trust: Nie wiem jak w programowaniu, ale w administracji systemami czy HD to już dawno wciskają Pajetów. No i znam sytuacje gdzie szef po wywaleniu pracownika, jak się potem coś grubo z-----o, potrafił poprosić kumpli tego wywalonego ziomka żeby na priv zadzwonili do niego i zapytali się jak coś naprawić xD
To już jest szczyt bezczelności. No ale niestety sporo osób ulega no bo jak przyjaciel prosi
Woził Kamilek razy kilka, powieźli i Kamilka ( ͡º ͜ʖ͡º)
DEI to koszt który nie istnieje więc możemy nim przepalać zyski z innych działów np IT
Po tygodniu wrócili na kolanach.