Aktywne Wpisy

Jarkendarion +23
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz
CheebaCheeba +397
#firefox #ublockorigin #youtube
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).

Tata dzisiaj zaczął wjeżdżać na mnie za to że obrażam społeczeństwo polskie - powód: nazwałem patrole obywatelskie znudzonymi sebkami i pijanymi januszami. Dla niego to bohaterowie, święci ludzie i ogólnie elita narodu. Dawno go nie widziałem tak odpalonego.
#imigranci
#polska
#polityka
#bekazpisu
Pozdrów tatę proszę.
Ale kto grzeje temat? Chłopie, ludzie mają dość podrzucania murzynów jak zgniłych jaj przez niemiecką policję i sami musieli zadbać o swoje bezpieczeństwo.
Nie można udawać że problemu nie ma bo temat się pojawił w mediach.
@niecodziennyszczon pewnie TV Republika i jakieś TikToki + Facebook.
Ostatni tydzień krążyłem samochodem przez granicę PL/CZ i PL/DE i jedyne co to spotkałem dwa razy policję niemiecką na granicy CZ/DE legitymująca wyrywkowo przejeżdżających. Natomiast żadnych patroli obywatelskich na DE/PL nie spotkałem. Pewnie gdzieś wystawiło się na chwilę trochę jakiś sebków - ponagrywali filmiki i porobili zdjęcia i nakręcają
@guiscard_r: Ciekawe któż to może być? Aha, już wiem, dobra nie było tematu.
@guiscard_r: ile ich konkretne podrzucono I na jakiej podstawie?
@guiscard_r: czy ci murzyni są teraz z tobą w pokoju?
Są w moim mieście, a co?