Wpis z mikrobloga

Widać jak temat imigrantów ponownie odpalił uśpionych radykałów. Ewidentnie PiS poczuł że jest na fali wznoszacej i grzeje temat.

Tata dzisiaj zaczął wjeżdżać na mnie za to że obrażam społeczeństwo polskie - powód: nazwałem patrole obywatelskie znudzonymi sebkami i pijanymi januszami. Dla niego to bohaterowie, święci ludzie i ogólnie elita narodu. Dawno go nie widziałem tak odpalonego.

#imigranci
#polska
#polityka
#bekazpisu
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gomorakazowa:
Ale kto grzeje temat? Chłopie, ludzie mają dość podrzucania murzynów jak zgniłych jaj przez niemiecką policję i sami musieli zadbać o swoje bezpieczeństwo.

Nie można udawać że problemu nie ma bo temat się pojawił w mediach.
  • Odpowiedz
@Gomorakazowa: pozdrów tatę, bo mądrze mówi. Trochę go szkoda, że syn mu się nie udał i sobie to chyba uświadomił "odpalając się". Trochę rozumiem, że byłeś poddany manipulacjom tvnów, onetów czy silnychrazem z wykopu, więc nasiąkłeś propagandą.
  • Odpowiedz
@Gomorakazowa: Ciekawe gdzie ci ludzie to wyłapują, w jakichś republikach, czy co? W mojej bańce temat niemal nie istnieje, tylko na wykopie o tym cokolwiek czytam, ale to tam wuj, bo nawet poza nią, obserwuję np. od czasu do czasu środowisko małej pipidówki i tam miejscowi mają już od dawna w------e np. na przybyszów z jakiejś Kolumbii, czy Ameryki Pd., czy tam innych egzotycznych miejsc zasilających lokalne januszobiznesy, a wśród
  • Odpowiedz
@Gomorakazowa ale banda mateckiego na prędkości się odpaliła pod twoim wpisem. XD

@niecodziennyszczon pewnie TV Republika i jakieś TikToki + Facebook.

Ostatni tydzień krążyłem samochodem przez granicę PL/CZ i PL/DE i jedyne co to spotkałem dwa razy policję niemiecką na granicy CZ/DE legitymująca wyrywkowo przejeżdżających. Natomiast żadnych patroli obywatelskich na DE/PL nie spotkałem. Pewnie gdzieś wystawiło się na chwilę trochę jakiś sebków - ponagrywali filmiki i porobili zdjęcia i nakręcają
  • Odpowiedz
Ale kto grzeje temat?

@guiscard_r: Ciekawe któż to może być? Aha, już wiem, dobra nie było tematu.

Chłopie, ludzie mają dość podrzucania murzynów jak zgniłych jaj przez niemiecką policję i sami musieli zadbać o swoje bezpieczeństwo.

Nie można udawać że problemu nie ma bo temat się pojawił w mediach. [coooo? XD - dop. xfin]
  • Odpowiedz
@szczurek_87: a ja właśnie odwiozłem córkę do żłobka, po drodze na wysokości zjazdu na A4 do Niemiec w Zgorzelcu mijałem 3 imigrantów o bliskowschodniej urodzie z wielkimi plecakami, 2 kolejnych stało 300metrów dalej. Kolega, który rano biega w parku nad Nysą mówi że nocuje ich tam kilkunastu
  • Odpowiedz