Wpis z mikrobloga

Grał ktoś może w to drogie wykopki żeby powiedzieć coś o tej grze? Jakiś czas temu grałem w Mafie III gdzie był wątek zbierania śladów zbrodni w jednej z misji trochę jakbyś był z jakiegoś CSI i zagrałbym sobie właśnie w jakąś taką detektywistyczną/policyjną grę, ewentualnie może ktoś ma polecić coś podobnego w tym stylu, dzięki #gry #kiszak
Cztero0404 - Grał ktoś może w to drogie wykopki żeby powiedzieć coś o tej grze? Jakiś...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-06-29_133036_www.gog.com

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: Nie mój typ gier, ale z tego co widzę nie ma w niej wertykalności, visceral combatu, impact hitu, optymalizacji buildu i w związku z tym metafizycznego doznania płynącego z pokonywania trudności, a co za tym idzie - nie dojrzewasz jako gracz i człowiek i psujesz gaming.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 te nowe gry z Poirotem nie są złe, ale dużo lepsze były gry z Sherlockiem Holmesm od Frogwares, szczególnie Crimes and Punishments, Jack the Ripper i testament, no i jak kolega wyżej napisał L.A Noire. Fajne też były przygodówki Still LiFe tylko trochę starsze.
  • Odpowiedz
  • 1
zagrajcie w Scene Investigator. Szukanie śladów, łączenie faktów i dedukcja. Trzeba naprawdę otworzyć głowę na rozkminienie scenariusza zbrodni.

@Kar98k: Dziękuje, sprawdzę. Wydaje mi, że grałem kiedyś w podobną grę za dzieciaka, tak CSI LAS VEGAS miało swoją grę xD
Cztero0404 - >zagrajcie w Scene Investigator. Szukanie śladów, łączenie faktów i dedu...
  • Odpowiedz
@Cztero0404: zgadza się, ale Scene Investigators jest o wiele trudniejsze i serio bez notatek w zeszycie nie ma co się zabierać do tego :) jak się spodoba polecam ten Painscreek Killing, tam też kupa papierowych notatek jest potrzebna :)
  • Odpowiedz