Wpis z mikrobloga

Ktoś mi wyjaśni, dlaczego Weronika Paliczka podpisana jest jako autorka tego artykułu, skoro napisał go #chatgpt ? Pozdrawiam redakcję, solidny przykład wybitnego dziennikarstwa. #heheszki #dziennikarstwo #oszukujo

https://wiadomosci.radiozet.pl/kultura/legenda-kina-konczy-99-lat-zmienil-polskie-nazwisko-i-wygral-2-oscary
Ekspertodniczego - Ktoś mi wyjaśni, dlaczego Weronika Paliczka podpisana jest jako au...

źródło: 1000015958

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ekspert_od_niczego też w pracy prowadzę kilka stron internetowych do których piszę artykuły, robię zdjęcia, aktualizuję informacje. Mimo to nigdy nie przyszłoby mi do głowy nazwać się dziennikarzem, co najwyżej administratorem stron, a wychodzi że robię więcej niż ta pani dziennikarka XD

No cóż, może lepiej się nie śmiać, bo wychodzi na to że to ja jestem frajerem.

Funkcja mediów lokalnych + dużych stron serwisów radiowych to w tym momencie bycie platformą
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego: xD

Miłośniczka muzyki i dziennikarstwa. Z wykształcenia językoznawczyni. Absolwentka Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach na kierunkach Kultury Mediów oraz Komunikacja Promocyjna i Kryzysowa. Wcześniej związana z Vibez oraz PolskaPress. Prywatnie wielka fanka Roberta Makłowicza, alpak oraz programów kulinarnych.
siepan - @Ekspertodniczego: xD

Miłośniczka muzyki i dziennikarstwa. Z wykształcenia ...

źródło: Weronika-Paliczka

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego: Świetny pomysł z wybraniem Mela Brooksa na bohatera notki w artykułowym, redakcyjnym stylu. To bardzo ważna postać w świecie kinematografii i wenezuelskiego brutal death disco-polo. Oto krótka notka o Melu Brooksie:
  • Odpowiedz
  • 25
2,5h później dalej wisi xD

@easy_rider_: a dlaczego ma nie wisieć? I tak jest klikane przez najwyżej jakieś grażynki 50+ dla których "AI" to tylko dźwięk jaki wydają podczas peklowania przez listonosza
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego: Ciekawych czasów dożyliśmy. Boty piszą artykuły, boty je komentują i lajkują, a potem redaktor Radia Zet idzie do reklamodawców i chwali się ilu ''ludzi'' wchodzi na stronę xD

Tu też macie odpowiedź, dlaczego Białek nie banuje politycznych botów na wykopie. Potem leci do reklamodawców i chwali się napompowanymi przekłamanymi zasięgami.
  • Odpowiedz