Aktywne Wpisy

Soczi +301
źródło: 1000015477
Pobierz
Codon +72
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

#retrogaming #ps2 #residentevil #gry
źródło: temp_file1496535822156957688
Pobierz@vulcanitu: pod wrażeniem czego? Że przejściówka na usb 2 działa wpięta w port usb? xD
xD
Skąd telefon wie w jaki sposób ma interpretować przyciski pada z PS1?
Emulator nethersx2. Pad teleskopowy od chińczyka za 50pln i jazda ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zwanek: jak podłączałem to coś tam nawet i na pulpicie działał, no ale to tylko kilka przycisków
@Mexiii: Dobra wyjasnię ci jak działa chiński adapter na usb. Podpisnasz go pod usb, nawet bez pada i on ci się przedstawia w systemie jako kontroler. W tym adapterze jest mikrokontroler który interpretuje sygnał z pada do ps2 i tłumaczy go jako xinput.
A jak pytasz skąd to w telefonie jest kernel linuksa i on więcej i szybciej ogarnia
Warto dla pewności sprawdzić specyfikację telefonu, ale wygląda to tak, że kupujesz odpowiedni kabel USCB-C - HDMI lub przejściówkę z USB-C na HDMI, rozdzielacz, żeby podłączyć jednocześnie to, ładowanie i ewentualnego pada po kablu i zamieniasz telefon w bardzo mocną, stacjonarną retrokonsolkę.