Wpis z mikrobloga

@moja-walka Dobre jedzenie, smacznego dla chuopa. To takie dwa hamburgery mój tata miał na dzień ojca ode mnie. Colka obowiązkowo. A na diecie zero. Szkoda, że dzisiaj bez takiej popity. Idealnie pasuje. Z lodem najlepsza teraz. A to jak na jutro będą, już w pełnym zestawie, to gitara. Czyli takie jedzenie na kilka dni. Widzę ser żółty, bułka, kotlet, sos - klasyka. Wołowina wjechała? Co to za sos w środku? Dużo
  • Odpowiedz
  • 1
@tomwick55 Dzięki. Jutro chyba kupię większą butelkę i wódkę pół litra chyba i drinki porobię w piątek i sobotę. Na jedną kanapkę jeden plaster sera żółtego Rycerski Światowid złożony na pół, ma bardzo dobry skład, bez żadnych dodatków. Sos dziś kupiłem ketchup i sos czosnkowy z Madero, zmieszane, na drugi produkt było 40 procent taniej. A mięso to burger wołowy z biedronki, jeden ma 100g, w opakowaniu są 2 i kupiłem
  • Odpowiedz
@moja-walka: oglądałem odcinek dr housea I tam dzieciak karmił matkę takimi hamborgorami bo miał tylko 24 lat i nie umiał gotować a matka miała schizofrenię i on udawał że ma 18 lat Bo nie chciał być od niej zabrany. No rzygala krwią itd. Okazało się że jej mocno brakuje witaminy K a od gromadzenia żelaza czy czegoś tam miała schizofrenię.

Na końcu dostała diagnozę że ma raka.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz
można jednego

@o__0: wiesz co, widzisz że ledwo dwa ma i jeszcze podbierasz. Zrób sobie swoje ( ͠° °)
  • Odpowiedz
  • 1
@Jakimialemlogin mięso burger wołowy z biedry, dwa kawałki po 100g w opakowaniu. Usmażyłem je na patelni ze stali nierdzewnej i na maśle klarowanym, ale każda patelnia usmaży. Na ostatnią minutę położyłem kawałek sera na każdym mięsie, ale slabo się rozpuścił, więc wstawiłem mięso z tym serem do piekarnika, gdzie przez kilka minut była jeszcze gotowa bułka hamburgerowa z biedronki. Piekarnik na 180 stopni, ale nie zdążył się do tylu nagrzać. Dodałem
  • Odpowiedz