Nie 6'3, tylko 168cm. Nie z kwadratową szczęką, tylko bez zębów. Nie jeden, tylko dziesięciu. Nie z tatuażem, tylko śmierdzący gorzałą. Ale minę miałaby tak samo zdziwiona jakby skończyła w rowie po grupowym gwałcie z bagnetem w bebechach.
@D00D00: kobiety-żołnierki to jest wręcz wymarzony prezent dla potencjalnego najeźdźcy xD tylko totalni imbecyle albo cyniczni agenci dokonujący sabotażu na zlecenie wroga popierają wcielanie kobiet do wojska
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Nie z kwadratową szczęką, tylko bez zębów.
Nie jeden, tylko dziesięciu.
Nie z tatuażem, tylko śmierdzący gorzałą.
Ale minę miałaby tak samo zdziwiona jakby skończyła w rowie po grupowym gwałcie z bagnetem w bebechach.
@D00D00:
źródło: 2022-03-27T134725Z_1537099438_MT1SIPA000ZZPE39_RTRMADP_3_SIPA-USA-1400x933
Pobierz@D00D00: xD
źródło: 1b5
Pobierztylko totalni imbecyle albo cyniczni agenci dokonujący sabotażu na zlecenie wroga popierają wcielanie kobiet do wojska
źródło: image
Pobierzźródło: 2025-06-26_11-57-53
PobierzBo nie można być takim głupim. Prawda?
Potrzebna kampania społeczna uświadamiająca, że ruskie nie wyglądają jak Dolph Lundgren w Rockym.