Aktywne Wpisy

etherway +156
Mireczki pijcie ze mno kompot, przeskoczyłem dziś o 2,5 generacji (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
źródło: 7c1587927eb7eafbffe0fff67ef6901e5f724910b45fdbbf908973b4bc147b93
Pobierz
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

Mowa o WORD Katowice lub Bytom.
#motocykle #word #prawojazdy
Rok temu skończyłem kurs (w zasadzie połowe jazd) pod koniec czerwca i ustaliliśmy egzamin razem z instruktorem na 31 lpiec
byłem w-------y, miesiąc bez jazd, miesiąc oczekiwania na prawko
ale instruktor ustalił ze mną, że pozostałe godziny jeździmy dzień w dzień przed egzaminem - więc
@DywanTv: Ale patola. Moja szkoła jazdy totalnie dostosowywała się pod klienta, wciskali mnie jak się dało abym miał dogodne dla mnie godziny jazdy po pracy. Współczuję.
Ja mialem termin na 8 lipca najblizszy w wroclawiu, a juz od dwoch tygodni kupiony moto i smigam.
Moze nie trafi ci sie termin na za 3 dni, ale aplikacja czesto mi wysylala powiadomienia i solidne 2 tygodnie wczesniej jest na porzadku dziennym.
Ja uzywalem złap prawko, kosztuje 16zl jednorazowo
Dlatego lepiej pare dni poczekać, naszykować sobie na kompie strone infocar z wypelnionymi danymi, i jak wpadnie powiadomienie, u mnie
Na infocar nie podają w ogóle terminów i nie można się zapisać, ale osobiście i przez telefon się da. Za to moja jednoosobowa szkoła jest spoko. Trochę się przeciągnęło do zaczęcia jazd bo to ja zamulałem ze zrobieniem teorii, ale jak już zacząłem to wczoraj miałem 10 godzin a za tydzień kończę.