Aktywne Wpisy

WielkiNos +270
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +330

@fuuYeah: w dupie mam na czyją korzyść będą pomyłki. Polacy mają prawo aby ich głosy były sumiennie policzone.
Spróbuj pomylić się w skarbówce, zobaczymy czy tam też będą patrzeć ba błędy tak jak politycy PiSu
Dożyliśmy czasów, gdzie z krytyką mierzy się osoba, która chce aby przestrzegano norm prawnych a nie ten, który je łamie
@ipkis123: jedyna opcja to drugie wybory. Inaczej będzie drugie liczenie z drugimi nieprawidłowościami, drugie protesty i drugie wnioski o trzecie przeliczenie drugiego liczenia.
Znajdź teraz drugi komplet komisji wyborczych, bo przecież obecne są niegodne zaufania, bo je sprawdzamy.
A potem trzeci, bo jak wybory pierwsze nie zgadzają się z drugimi, to znaczy, że jedne są sfałszowane. Tylko które?
Odpowiedź: trzecie wybory.
Policzone przez ludzi, którzy nie potrzebują podstaw prawnych i stosują się do prawa "tak jak oni je rozumieją", a nie przez komisje w obecności członków i mężów zaufania z reprezentantami wszystkich komitetów. Czego nie rozumiesz prawaku?
@ipkis123:
Pomijając ad personam, bo z całym szacunkiem, osoba twojego formatu nie jest w stanie mnie obrazić.
Jeszcze raz, bo nie zrozumiałeś. Głosy leżą sobie teraz gdzieś w piwnicach urzędów. Cholera wie, kto ma do nich dostęp, a na pewno mają do nich dostęp ludzie, którzy wymyślają post factum podstawy prawne dla swoich działań/działają bez nich oraz kontrolowane przez nich służby. Pod protokołami komisji, mój malutki
Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko ktoś o intelekcie silnego razem może nie rozumieć, dlaczego protesty wyborcze składają w ogromnej większości przypadków opcja PRZEGRANA, a nie WYGRANA (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Żenująca porcja foliarstwa.
@windows95:
@eduardo-garcia: czy ty sugerujesz, że głosy są teraz fałszowane, a te "poprawione" wyniki błędów to oszustwa wyborcze?
Trzeba naprawdę wybitnego intelektu, by wydedukować taką tezę. Nie bawiąc się w niedopowiedzenia, które prawdopodobnie cię przerosną i doprowadzą do zbytecznego dialogu, na który nie mam ochoty: nie.
@huudyy:
Po przeliczeniu odchyły powyżej 110% są pojedynczymi przypadkami - w zasadzie wyłamuje się tylko Gdańsk, bo
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-25 110311
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-06-25 110824
PobierzWitoldzie, Klaudio, czy którymkolwiek z tych dwojga jesteś:
- nie ma ku temu podstawy prawnej
- nie ma ku temu
Proszę bardzo. Symetryczny.
Dane nie kłamią. Roman Giertych, owszem.
źródło: GuMir5HWEAAhiTj
Pobierz