Wpis z mikrobloga

@SzubiDubiDu: W sumie to podbijam. Nie wiem czy to jest ironiczne, ale niektóre tycoony w Robloxie serio są całkiem przyjemne. Głupio mówić, że dorosły chłop odpala Robloxa, ale zdarza mi się xDD Odpalam w tle i robie coś na komputerze, czasem coś tam klikne i sie dzieje. Takie niezobowiązujące, proste gierki. Co prawda jest tam masa brainrotowego gówna z masą mikropłatności, ale da się przeżyć.
  • Odpowiedz
@Wykopaliskasz: większość gier typu tycoon na robloxie to czekasz X czasu aż uzbierasz kwotę Y aby stanąć na przycisku i odblokować kolejny mnożnik dochodów. W retail tycoon stawiasz sklep i rozmieszczasz wszystko od ścian po półki z towarem.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu:

jest lepszej jakości od większości innych tycoonów a nawet od innych gier ze steama

@SzubiDubiDu: Z tego komentarza wywnioskowałem, że chodzi Ci o wszelkie tycoony, a chodziło jedynie o tycoony z Robloxa. W takim razie możliwe, nie grałem w żadnego. Po prostu nie wierzyłem, że jest lepszy od wszelkich innych samodzielnych gier, jak sugerowała treść komentarza.
  • Odpowiedz