Aktywne Wpisy

jarzynka +169
#mecz dlaczego na trybunach 99% to biali kibice. Na wypoku mówili że Szwecji już nie ma i jest kalifat.

Napisałem sobie skrypt który streamuje mi wpisy z tagów i wysyła bezpośrednio na TV i teraz oglądam mecz jak prawdziwy man of culture xD #mecz
źródło: image_picker_E3EEAC7A-AF95-4B49-BE39-2C23D7A62235-76828-000020A90FF2C561
Pobierz

Sylwetka Sylvestra Stallone’a w serii Rocky jest powszechnie uważana za jedną z najbardziej imponujących i kultowych sylwetek w historii Hollywood.
Więc mam pytanie, do ekspertów takich jak wy ( ͡° ͜ʖ ͡°) w szczególności, że:
W 2007 roku został zatrzymany w Australii z niedozwoloną ilością HGH (hormon wzrostu, prawdopodobnie było to 48 ampułek) oraz testosteronu, co sam później potwierdził w wywiadach.
Stallone potwierdził, że stosował hormon wzrostu — głównie przygotowując się do filmów takich jak Rocky Balboa (2006) i Rambo IV.
No nie ma co ukrywać sylwetkę to on miał ładną, marzenie nie jednego chłopca, który oglądał rockiego. Urodził się on w 1946r i ma 78 lat.
Czy stosowanie sterydów naprawdę niesie aż tak poważne zagrożenia, jak się powszechnie mówi? Wiele razy natrafiałem na informacje, że osoby sięgające po takie środki umierają na zawał serca lub z powodu przerostu mięśnia sercowego w wieku 40–50 lat. Tymczasem Sylvester Stallone ma już prawie 80 lat i wciąż wygląda na zdrowego i sprawnego.
Od dłuższego czasu poważnie rozważam zbudowanie naprawdę dobrej sylwetki, ale nie chcę ryzykować życia i umierać wcześnie. Czy istnieje sposób, aby stosować środki wspomagające w sposób względnie bezpieczny, tak by zminimalizować ryzyko poważnych skutków ubocznych? Czy da się pogodzić wspomaganie sterydami z długim i normalnym życiem?
Niech się wypowie jakiś mirek, który brał, albo wie dużo w tym temacie.. @Kasahara @Lewusx
Bardzo bym chciał doj3..aną sylwetkę, aby było widać, że coś tam ćwiczę, jednocześnie aby w przyszłości nie płakać przez to. Czy to możliwe?
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: rocky3
Pobierzźródło: image
PobierzWięcej motywacji do działania, chęci do ryzyka, więcej odwagi? Czyli to o czym wszystkie Mirki z tagu przegryw marzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) i próbują osiągnąć nie dotykając Benka np przez miesiąc XD
Ciekawe czy Arnold by osiągnął taki sukces w życiu, by tak zapiehdalal, łącząc pracę siłownie biznesy, gdyby nie sterydy, czy miałby
Każdy z leków ma trochę inne właściwości
ARB i ACE-I będę zawsze najlepszą opcją ale ARB mają trochę mniej skutków ubocznych
Beta-blokery zmniejszą ciśnienie i RHR (więc jeżeli masz za duży to będzie to dodatkowa ochrona przed LVH)
SGLT2-I będą najbardziej nefroprotekcyjne (i przy okazji obniżą cukier
@Zimny-jak-lod: jak przeanalizujesz cala jego biografie to zrozumiesz,