Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Sylwetka Sylvestra Stallone’a w serii Rocky jest powszechnie uważana za jedną z najbardziej imponujących i kultowych sylwetek w historii Hollywood.
Więc mam pytanie, do ekspertów takich jak wy ( ͡° ͜ʖ ͡°) w szczególności, że:

W 2007 roku został zatrzymany w Australii z niedozwoloną ilością HGH (hormon wzrostu, prawdopodobnie było to 48 ampułek) oraz testosteronu, co sam później potwierdził w wywiadach.
Stallone potwierdził, że stosował hormon wzrostu — głównie przygotowując się do filmów takich jak Rocky Balboa (2006) i Rambo IV.

No nie ma co ukrywać sylwetkę to on miał ładną, marzenie nie jednego chłopca, który oglądał rockiego. Urodził się on w 1946r i ma 78 lat.

Czy stosowanie sterydów naprawdę niesie aż tak poważne zagrożenia, jak się powszechnie mówi? Wiele razy natrafiałem na informacje, że osoby sięgające po takie środki umierają na zawał serca lub z powodu przerostu mięśnia sercowego w wieku 40–50 lat. Tymczasem Sylvester Stallone ma już prawie 80 lat i wciąż wygląda na zdrowego i sprawnego.

Od dłuższego czasu poważnie rozważam zbudowanie naprawdę dobrej sylwetki, ale nie chcę ryzykować życia i umierać wcześnie. Czy istnieje sposób, aby stosować środki wspomagające w sposób względnie bezpieczny, tak by zminimalizować ryzyko poważnych skutków ubocznych? Czy da się pogodzić wspomaganie sterydami z długim i normalnym życiem?

Niech się wypowie jakiś mirek, który brał, albo wie dużo w tym temacie.. @Kasahara @Lewusx
Bardzo bym chciał doj3..aną sylwetkę, aby było widać, że coś tam ćwiczę, jednocześnie aby w przyszłości nie płakać przez to. Czy to możliwe?

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Sylwetka Sylvestra Stallone’a w serii Rocky j...

źródło: rocky3

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: HGH to gwiazdeczki w USA biorą raczej pod utrzymanie młodości, a nie do budowania sylwetki. Sylwetka ze zdjęcia do zbudowania naturalnie, ale trzeba potrenować solidnie z 5-6 lat.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja myślę, że sylwetka na zdjęciu jest naturalna. Dopiero później coś wrzucał żeby wyglądać lepiej w nowym tysiącleciu. Jak występujesz koło Rocka i masz być traktowany jak równy jemu twardziel to sylwetka z Rockyego będzie wyglądać biednie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to trochę tak, jak niektórzy negują zły wpływ palenia papierosów na zdrowie, bo ich dziadek to ma 90 lat i od 83 pali po 4 paczki dziennie xD No zawsze znajdą się wyjątki i tak jak koledzy wyżej powiedzieli - co innego ty kłujący sobie dupę w piwnicy jakimś nieznanym środkiem kupionym od kolegi wg instrukcji z neta, co innego milioner który ogarnie cały sztab światowej klasy specjalistów do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dużo zagrożeń da się zminimalizować, mądry użytkownik będzie dbać aby jego lipidogram, ciśnienie krwi, LVH, stany zapalne, stan nerek, wątroby, mózgu i psychiki były na odpowiednim poziomie. Przygodę szybko kończą ci którzy nie przyjęli postawy mnicha (czysta micha, regularny trening + cardio, dbanie o sen i nieużywanie innych środków rekreacyjnych) lub uważają że ARB czy inne leki to spisek big pharmy a LDL i ciśnienie krwi na poziomie 140
PanSzeryf - @mirkoanonim: Dużo zagrożeń da się zminimalizować, mądry użytkownik będzi...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w jaki sposób zmieniają psychikę? Tryb Boga, libido x5, regeneracja x2?

Więcej motywacji do działania, chęci do ryzyka, więcej odwagi? Czyli to o czym wszystkie Mirki z tagu przegryw marzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) i próbują osiągnąć nie dotykając Benka np przez miesiąc XD

Ciekawe czy Arnold by osiągnął taki sukces w życiu, by tak zapiehdalal, łącząc pracę siłownie biznesy, gdyby nie sterydy, czy miałby
  • Odpowiedz
@chudybyk1: ACE-I też są dobrą opcją. Wszystko co obniży ci ciśnienie do prawidłowego poziomu poniżej 120/80 będzie git

Każdy z leków ma trochę inne właściwości
ARB i ACE-I będę zawsze najlepszą opcją ale ARB mają trochę mniej skutków ubocznych
Beta-blokery zmniejszą ciśnienie i RHR (więc jeżeli masz za duży to będzie to dodatkowa ochrona przed LVH)
SGLT2-I będą najbardziej nefroprotekcyjne (i przy okazji obniżą cukier
  • Odpowiedz