Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak się wam żyje z tym, że wasza dziewczyną/chłopak robił to samo ze swoimi byłymi? Czy może o tym się nie myśli lub próbuje?
#zwiazki #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Smutna odpowiedź jest taka, że w dzisiejszych czasach masz się nie przywiązywać, brać to, co tu i teraz, i być gotowym do ewakuacji, gdy twoje granice zostaną naruszone. To nie jest dobry czas ani na romantyków, ani na idealizatorów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Poznałam niebieskiego jak mieliśmy jakiś 20lvl. Osoby, które są w takim wieku i nie mają żadnych doświadczeń związkowych to na 99% sp*erdoliny. Nie uważam też, że jak się kiedyś kogoś poznało i jak wszelkie zachwyty opadły okazało się, że dana osoba w zasadzie niewiele sobą oferuje, to warto to kontynuować do śmierci.
  • Odpowiedz
@Shyvana: Zależy od sytuacji. Jeśli to Twój pierwszy związek, a Twój partner ma już pierwszą miłość za sobą, to myśl o tym, że on jest Twoim pierwszym wszystkim, a Ty jego pierwszym niczym może być zajebiście dołująca
  • Odpowiedz
@matti-nn: @not_me @greenbong jak ktoś jest prawikiem i chce dziewicę to nie ma w tym problemu i hipokryzji, dajcie facetom też mieć jakieś wymagania, a czy znajdzie czy nie to jego problem. Przecież kobieta też może szukać wysokiego bruneta z dobrą pensją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
dobroduszny-detektyw-55: @Derpinardus:

Smutna odpowiedź jest taka, że w dzisiejszych czasach masz się nie przywiązywać, brać to, co tu i teraz, i być gotowym do ewakuacji, gdy twoje granice zostaną naruszone. To nie jest dobry czas ani na romantyków, ani na idealizatorów.

Dokładnie, dlatego ghosting jest taki popularny, dla wielu przywiązanie to chyba abstrakcja, korzystać póki związek daje benefity, a później uciąć kontakt i nie rozumieją, że ktoś chce się przynajmniej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Co do zdrad, to masz rację, że to paradoks. Myślę, że może to być kwestia bezpośredniego ciosu w poczucie wartości (*jestem dostępny(-a), a ty stawiasz kogoś nade mną*), który trudno zracjonalizować właśnie swoim wyborem i brakiem dostępności.
  • Odpowiedz