Wpis z mikrobloga

98 głosów to za mała liczba, żeby mówić o anomalii.

@stevenhunter: przecież wszystko jest kwestią skali. Jak będziesz miał 98 głosów w komisji, gdzie głosowało 100000 ludzi to jest to pomijalne, ale w komisji, gdzie głosowało 1000 osób to jest to istotna różnica.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: Już ci wysyłałem link o tym jak Morawiecki podpisywał zielony ład dwa razy. A ty dalej swoje. Po c--j z tobą dyskutować możesz mi to powiedzieć? Żądasz "faktów" a jak je dostaniesz pod nos to je ignorujesz i za godzinę robisz to samo. A teraz masz JESZCZE RAZ o imigrantach i sklej w końcu ten głupi r.... https://www.bankier.pl/wiadomosc/Tak-PiS-wpuscil-do-Polski-setki-tysiecy-imigrantow-Mocny-raport-NIK-8816635.html
  • Odpowiedz
Już ci wysyłałem link o tym jak Morawiecki podpisywał zielony ład dwa razy. A ty dalej swoje.

siedemnaście razy. Ja za każdym razem odpowiadałem ci zdjęciem jak pałujesz Wiplera w parku. A teraz na serio. Możesz od razu podać ten link do posta, w którym rzekomo mi już to wysyłałeś.

A teraz masz JESZCZE RAZ o imigrantach

https://rzeszow.tvp.pl/73403918/ujawniono-nagrania-prezesa-nik-i-adwokata-marka-chmaja
eduardo-garcia - > Już ci wysyłałem link o tym jak Morawiecki podpisywał zielony ład ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
Zasady: pozwolenie na pracę i czasowe pozwolenie na pobyt. Wszystko w temacie.

@eduardo-garcia: chyba nie wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Według raportu Najwyższej Izby Kontroli, rząd PiS w latach 2018-2022 wydał 6,5 mln wiz [...], ponad 366 tys. wiz trafiło do obywateli krajów muzułmańskich i afrykańskich, a MSZ w tamtym czasie nie kontrolowało, kto wjeżdża do naszego kraju na
  • Odpowiedz
@Sabr: i czego tu wymagać, jak ty nawet potrafisz przeczytać ze zrozumieniem tekstu, na który się powołujesz...

Niemniej, zawsze możecie mnie zaorać pokazując podpis Morawieckiego pod Zielonym Ładem. Gorąco zachęcam.
  • Odpowiedz
  • 16
czyli nie rozumiesz nawet tego, co wklejasz.

@eduardo-garcia: Rozumiem, po prostu wam, komunistom z PiSu, nie ma sensu wyjaśniać. Żyjecie bez zasad i honoru, bo zasadą jest życie zgodnie z aktualną linią partii. Dopuścicie się największej niegodziwości bo dla was cel uświęca środki. Głośno mówicie jedno a robicie drugie, przypisujecie przeciwnikom występki, które sami popełniacie.

Wszędzie widzicie komunistów i resortowe dzieci a to o was. To wy zrobiliście wiceministrem sprawiedliwości Andrzeja
  • Odpowiedz
@Sabr:

Choćby skały [autocenzura], to faktów nie odwrócisz, myszko. To nie PiS wracał dodatki do emerytur esbekom, to nie w PiS lądowali spadochroniarze po nieboszczce SLD (vide PZPR), to nie PiS ma w szeregach Rosatiego, Boniego, a do niedawna Śledzińską-Katarasińską ochoczo podpisującą komunistyczne paszkwile z 1968 roku. To jednak, że musiałeś się odwołać do przykładu komucha, który z dekadę już nie żyje, a w PiS nigdy nie był, niech będzie
  • Odpowiedz
to nie w PiS lądowali spadochroniarze po nieboszczce SLD (vide PZPR)

@eduardo-garcia: piotrowicz

To jednak, że musiałeś się odwołać do przykładu komucha, który z dekadę już nie żyje, a w PiS nigdy nie był, niech będzie dowodem na ogarniającą cię desperację. Ad rem nie masz do powiedzenia
  • Odpowiedz
może coś na temat, czemu przeliczono nie te komisje, które mieli?

A to chociaż prawda, czy fake news? Bo nawet z wykopkowego fake newsa można wywnioskować, że chodziło o KOMISJĘ, nie KOMISJE (subtelna różnica)

@Alabazam:
  • Odpowiedz