Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +87
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

saintie +16
ale mnie faceci irytuja, mowilam chloptasiowi 1000000000 razy zebysmy jechali pociagiem to bedzie i wygodniej i nie bedzie musial prowadzic to wolal autem a jak mu teraz mowie, ze ja ide do tylu i ide spac bo mi sie nie chce gadac, to sie obraza, ze to chamskie bo on bedzie musial prowadzic??? nienawidze facetow i bede to powtarzac CODZIENNIE

Bo pisowska izba sądu najwyższego "pomyliła" dwie komisje gdzie miały być ponownie przeliczone głosy. Cóż za przypadek
Jakby sprawdzili te które mieli sprawdzić to byłoby 13 na 13.
#wybory #polityka #bekazpisu
źródło: 1000018028
Pobierz@stevenhunter: przecież wszystko jest kwestią skali. Jak będziesz miał 98 głosów w komisji, gdzie głosowało 100000 ludzi to jest to pomijalne, ale w komisji, gdzie głosowało 1000 osób to jest to istotna różnica.
siedemnaście razy. Ja za każdym razem odpowiadałem ci zdjęciem jak pałujesz Wiplera w parku. A teraz na serio. Możesz od razu podać ten link do posta, w którym rzekomo mi już to wysyłałeś.
https://rzeszow.tvp.pl/73403918/ujawniono-nagrania-prezesa-nik-i-adwokata-marka-chmaja
źródło: obraz
PobierzZasady: pozwolenie na pracę i czasowe pozwolenie na pobyt. Wszystko w temacie.
@xfin:
@eduardo-garcia: proszę
źródło: 0bb0efe9848b52102a71bccb888cdb2731c0ca297bf3710df124faa282f67696
Pobierz@eduardo-garcia: To już zapomniałeś co napisał Wojciechowski czy wypierasz to zgodnie z zasadami marksistowskiej dialektyki?
źródło: 9195f6bbb3a8ddbf88421e813ba1c133ace12553c7ffe52047a65e3e3327c711
Pobierz@eduardo-garcia: chyba nie wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Niemniej, zawsze możecie mnie zaorać pokazując podpis Morawieckiego pod Zielonym Ładem. Gorąco zachęcam.
@eduardo-garcia: Rozumiem, po prostu wam, komunistom z PiSu, nie ma sensu wyjaśniać. Żyjecie bez zasad i honoru, bo zasadą jest życie zgodnie z aktualną linią partii. Dopuścicie się największej niegodziwości bo dla was cel uświęca środki. Głośno mówicie jedno a robicie drugie, przypisujecie przeciwnikom występki, które sami popełniacie.
Wszędzie widzicie komunistów i resortowe dzieci a to o was. To wy zrobiliście wiceministrem sprawiedliwości Andrzeja
Choćby skały [autocenzura], to faktów nie odwrócisz, myszko. To nie PiS wracał dodatki do emerytur esbekom, to nie w PiS lądowali spadochroniarze po nieboszczce SLD (vide PZPR), to nie PiS ma w szeregach Rosatiego, Boniego, a do niedawna Śledzińską-Katarasińską ochoczo podpisującą komunistyczne paszkwile z 1968 roku. To jednak, że musiałeś się odwołać do przykładu komucha, który z dekadę już nie żyje, a w PiS nigdy nie był, niech będzie
@eduardo-garcia: piotrowicz
A to chociaż prawda, czy fake news? Bo nawet z wykopkowego fake newsa można wywnioskować, że chodziło o KOMISJĘ, nie KOMISJE (subtelna różnica)
@Alabazam:
Gdzie ten podpis? A może ty tylko cyrylicą umiesz czytać? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Filipterka25:
Komentarz usunięty przez moderatora