Wpis z mikrobloga

@stevenhunter: 98 głosów, które obywatele oddali na kogoś innego. To może od razu zlikwidujmy wybory, skoro i tak nie ważne są głosy? Dziwna sprawa w twoim komentarzu, bo jeszcze przed wyborami a zwłaszcza przed drugś turą, Andrzej Duda, Karol Nawrocki czy cała zjednoczona prawica przekonywali w swoich wypowiedziach i wpisach, że liczy się każdy głos. To co już się nie liczy?
  • Odpowiedz
  • 39
to jest własnie różnica między nami, ja pisze kontent polityczny na kiblu i np. teraz jak mam trochę czasu bo czekam na pociąg, a wy jesteście częścią trolowni Giertycha

@Njal: Jak PiSowiec wyzywa to opisuje swoje zachowania. Wiesz jakie to jest nudne? PiS straszył imigrantami a sam ich ściągał w ilościach hurtowych. Straszą cenami prądu przez Unię a sami się pod tymi cenami podpisali. Straszą zielonym ładem, który sami zaprojektowali
  • Odpowiedz
@FuriousViking Chodzi mi o to, że 98 głosów to za mała liczba, żeby mówić o anomalii. Równie dobrze realny wynik mógł się różnić od prognozwanego o 98 głosów i jest to realny, poprawny wynik. Oczywiście można przeliczyć jeszcze raz dla pewności, czemu nie. W ogóle biorąc pod uwagę mój lekko autystyczny charakter, też nie lubię gdy liczby się nie zgadzają, więc gdy są rozjazdy w liczbach to też najchętniej przeliczyłbym wszystkie
  • Odpowiedz
  • 39
I to jest własnie różnica między nami, ja pisze kontent polityczny na kiblu i np. teraz jak mam trochę czasu bo czekam na pociąg, a wy jesteście częścią trolowni Giertycha

@Njal: I dlatego tylko na pierwszej stronie swoich aktywności (wszystkie z dzisiaj) masz ponad 60 komentarzy i zacząłeś od 5 rano xDDD

Bo oczywiście piszesz tylko jak masz trochę czasu i nie jesteś z trolowni, to tylko tak czasem się
xfin - > I to jest własnie różnica między nami, ja pisze kontent polityczny na kiblu ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
PiS straszył imigrantami a sam ich ściągał w ilościach hurtowych.

Imigrantów tworzących PKB. Dobieranych na własnych zasadach i w wyniku zapotrzebowania na siłę roboczą. Nie nielegalnych nierobów z kieszonkowym wyższym, niż średnia pensja, utrzymywanych za pieniądze moje i twoich rodziców.

Straszą cenami prądu przez Unię a sami się pod tymi cenami podpisali.

Poproszę
  • Odpowiedz