Aktywne Wpisy
bulba1605 +584
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +18
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Mam budżet na nieruchomość 1 000 000 PLN (500k oszczędności oraz 500k kredyt hipoteczny). Pracuję zdalnie, praca hybrydowa, muszę być w biurze w Krakowie minimum 2 razy w tygodniu.
Proszę również o komentarze osoby, które były w podobnej sytuacji: co wybraliście, czy żałujecie swojej decyzji?
#nieruchomosci #krakow #mieszkanie #dom
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Jakie opcje są według Was godne rozważenia w moim przypadku?
Godzina od miasta to już jest dramat komunikacyjny i nie patrz tylko na 2 dni dojazdu do pracy na teraz bo za rok możesz mieć pracę z dojazdem 5 dni w tygodniu, za chwilę jakiś lekarz, wypad do kina, Ikea i skończy się na tym że będziesz
Niestety nie jest to żadne bogactwo w sytuacji, kiedy zależy nam na bliskości miasta, więc trzeba będzie iść na jakieś ustępstwa tak czy siak ¯_(ツ)_/¯
No ale stwierdziliśmy, że lokalizacja jednak jest najważniejsza. Remont łazienki czy tam czegoś innego zawsze można za jakiś czas zrobić, a jak stwierdze po czasie, że dojazd do pracy mnie wykańcza, to chałupy nie przestawię 😆
Niestety, ceny domów wokół największych miast są rzeczywiście porazajace. Mini ratka to to nie będzie
niezaleznosc finansowa daje ci sporo swobody w doborze pracy wiec firme wymagajaca Full Office albo nie dajaca podwyzki mozesz zlac cieplym moczem z dnia na dzien ;)
Tak na pewno w mieszkaniach za milion będzie menel xd
Palacz --> no i jaki problem? Zamkniesz okno raz na ruski rok jak poczujesz, że pali na balkonie i coś ci leci do środku. W domu równie dobrze twój sąsiad może robić grilla i smrodzic ci tym. Ja mam teraz taki problem.
@Czoso:
Palacz emeryt, może ci co godzinę palić papierosa, zanim zamkniesz okno to dym masz już w mieszkaniu.
paradoksalnie mozesz tez wygrac bogatego patusa, nie kazdy sie uczciwie dorabia.
+milion to jest 70m2 w starym budownictwie wiec mozesz tez trafic na szczesliwego dziedzica/dziadka/bezrobotnego