Wpis z mikrobloga

@PIAN--A_A--KTYWNA: After all this time? Always. Kicham na wszystkie Strawberry, Clementine, Foobary czy VLC. Tylko Winamp. Może i nie obsługuje skrótów klawiszowych na MBP czy ThinkPadzie, ale gra tak samo dobrze ʕʔ
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: nigdy nie rozumiałem fenomenu Winampa, WMP od wersji 7 ma dokładnie te same funkcje które są potrzebne 99% społeczeństwa, czyli playlisty xD poza tym wersja 8 była już zintegrowana z Windowsem i nie trzeba było nic dokładać, a bił Winampa wygodą użytkowania

A jak już chciało się coś lepszego niż WMP, to był Foobar.
winsxspl - @PIAN--A_A--KTYWNA: nigdy nie rozumiałem fenomenu Winampa, WMP od wersji 7...

źródło: WMP8

Pobierz
  • Odpowiedz
@winsxspl: "a bił Winampa wygodą użytkowania" widzisz ja używałem Winampa w tamtych czasach bo to on dla mnie bił wygodą użytkowania i prostotą interfejsu konkurencję :)
  • Odpowiedz
@DonBurek oczywiście że obsługiwał. Problem z tagami miał tylko XP x64 w eksploratorze, bo WMP był wówczas tylko 32-bitowym rozszerzeniem powłoki i trzeba było odpalać syswow64\explorer.exe z przełącznikiem /separate. A właściwie nawet nie sam WMP tylko media handler
  • Odpowiedz