Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ze względu na problemu zdrowotne (atak rwy kulszowej) musiałem odwołać wesele w dniu dzisiejszym. Ślub się odbędzie ale w warunkach takich, że mam transport medyczny do kościoła.
Muszę zapłacić wszystkie koszty w 100% za sale, jedzenie mogą mi oddać. Mam się zgodzić czy coś idzie ugrać jeszcze? Wszystko mi jedno ale rodzina kręci dym bo to oni cześć finansowali.
#wesele #gorzkiezale #prawo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: sam mam rwę kulszową i w tak ważnym dniu myślę ze dało by sie przemęczyć. Nafaszerować sie jakimś nimesilem czy czymś takim i po prostu siedzieć na krześle. Pieścisz sie jak dziecko a chcesz rodzinę zakładać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @cynamonowazaslona: Nie siedziałbym bo nie jestem w stanie. Jedyna opcja to leżenie ale to też nie do końca tak, jak sobie wyobrażasz. Co jakiś czas jest zwijanie się z bólu. Oczywiście kto chciał do kościoła to przybył ale była to szopka i tak, nawet garnituru nie dało się założyć (z pomocą medyków)

@sberatel: Trochę dziwnie by było, jakby byli sami goście, bez młodych. Różowa
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @rafal4432: To są objawy rwy kulszowej. Ucisk na nerw i ból po nerwie idzie. A czym to jest wywołane to może być dużo przyczyn: u większości ludzi są to wypukliny/przepukliny, ale jak przepuklina zostanie zmiażdżona przez kręgi to wtedy może być postać ekstremalna i taka opcja jest podejrzewana u mnie. A przyczyn może być jeszcze kilka np. ukruszenie się kości/osteofitu/zwapnienia i wbijanie się w nerw.
  • Odpowiedz