Wpis z mikrobloga

Włączyłem #kanalzero bo zobaczyłem że jest Połać, a tam Tede mówi o "tfu bodnarowcach Tuska" lewactwie i zabieraniu koncesji xD

Czy on w 2023 nie robił beki z pisowcow na ulicach? XD #polityka
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hpiotrekh: Robił i nadal robi. Jakby Hołecka zobaczyła w jakich koszulkach siedział w studiu to dawno poszedł by pozew. Jak lubisz odgrzewane kotlety to włącz Sobie powtórki kabaretów sprzed kilku lat i się pośmiej.
Jak już tu ktoś napisał dużo łatwiej jest się śmiać z obecnej opcji rządzącej bo jest dużo więcej powodów.
Udawał ostatnio Rachonia. Ale wciąż ZA MAŁO😎.
  • Odpowiedz
  • 2
@Squanto ok. Taka odpowiedź daje nieco szerszy obraz.
Dla mnie Tede ma Vibe starego ćpuna który chce się bujać z nastolatkami xD totalnie do mnie nie przemawia ale jak go widziałem z nagrywkami antypis a teraz leci tekstami z republiki na kanale zero to miałem WTF XD
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Nastolatki może nie ale z rówieśniczkami nie chodzi 😏. No ja nie oglądałem go dzisiaj to nie wiem w jakim tonie to było. Bo on często ironizuje i prześmiewa. Ale o poparcie Pisu to ostatni gość jakiego bym podejrzewał na tym kanale. A że PiS się schował po wyborach to ciśnie po republice właśnie.
Squanto - @hpiotrekh: Nastolatki może nie ale z rówieśniczkami nie chodzi 😏. No ja n...

źródło: IMG_0252

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Squanto mówi to w 61 minucie, kontekst z minutę wcześniej a cały wątek od 58 minuty

Ale teraz jak na to patrzę to chyba nie słuchałem ich uważnie, bo teraz mi brzmi prześmiewczo xD
hpiotrekh - @Squanto mówi to w 61 minucie, kontekst z minutę wcześniej a cały wątek o...
  • Odpowiedz