Wpis z mikrobloga

#reprezentacja #mecz

O Jezu! o Boże! Ten Lewandowski co to mojego kumpla aka711 wywalił z kadry? Jak typ co otarł się o złotą piłkę ( a wg. niektórych powinien ją otrzymać dwa razy) ma czelność śmieć własne zdanie na temat gry kadry w której gra?

A wiecie kto oprócz aka711 jest kumplem stanowskiego? Probierz oczywiście.

Ale to są szuję, ja wklejam zdjęcie tej pisowskiej mordy, dodajcie zdjęcie meli na ryj pisowskiego aparatczyka...
Phoryn - #reprezentacja #mecz

O Jezu! o Boże! Ten Lewandowski co to mojego kumpla ak...

źródło:

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 172
@Phoryn Wiedziałem że jak odejdzie Boniek to będziemy za nim tęsknić, ale już kur*** bez przesady, nie może PZPN ściągnąć nam kadry do poziomu lat 2000...
  • Odpowiedz
@Phoryn: To prawda, Stanowski i kolesiostwo są nierozłączni, a jak ktoś jego fufla ruszy to mu to zapamięta na dekady. Jednak Lewy to p------z, wielki sportowiec, duże umiejętności, ale jest totalnie pozbawiony charyzmy, a do tego podszyty cwaniakiem. Nigdy nie powie wprost jak mężczyzna, tylko kluczy, miesza i jak już jest po herbacie to mądry.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@chromypies Dlatego gra a nie trenuje. Bylem zły jak "zwalniał" brzęczka i Michniewicza711 ale no sorry, on w tej kadrze jest najmniejszym problemem, przecież ci zawodnicy są tragiczni, w ostatnim czasie tylko Zalewski się jakoś prezentował.
  • Odpowiedz
Wiedziałem że jak odejdzie Boniek to będziemy za nim tęsknić, ale już kur*** bez przesady, nie może PZPN ściągnąć nam kadry do poziomu lat 2000...

@Phoryn: Boniek też dołożył swoje mimo wszystko bo dalej w tej naszej pięknej piłce na dole rządzą baronowie. Boniek przypudrował tylko tego trupa i sprawił, że jego pewne fragmenty wyglądały lepiej w piórach dziennikarzy.
  • Odpowiedz
@Phoryn: batyr, to tutaj, to jest kurna już jakiś koszmar, że taki nikt jak Krzysiu pisowski może skutecznie szargać opinie praktycznie już legendarnemu w Polsce piłkarzowi, facetowi że światowej topki.

Przecież Krzysiu powinien najwyżej na jakimś magazynie pracowac, ale mu sie fartnęło w życiu. Tyle mu mogę oddac, że miał dość łba do interesów, żeby wykorzystać swoją popularność te lata temu. Ale co on tak naprawdę potrafi? Co go miałem
  • Odpowiedz
@Phoryn: Czy Krzysztof Stanowski ma uraz do Roberta Lewandowskiego za to jak ten potraktował jego kumpla Czesława Michniewicza? Niewątpliwie tak.
Czy Krzysztof Stanowski nie ma racji mówiąc, że Robert Lewandowski to p------z co obrabia dupę i mataczy za plecami? Niewątpliwie nie.
  • Odpowiedz
@Phoryn: Pełna zgoda ,najpierw zrobic cyrk z koleszkami w polskiej pilce ,a gdy tam sie zostawilo zgliszcza i syf celuje sie teraz wyzej wiec teraz bedzie robil syf na najwyzszym szczeblu bo mysli ze zasluzy w nastepnej kadencji sejmu na tytul ministra sportu ,wysoko celuje zakolaczek ale rozbije sie pod naporem swojego kombinatorstwa.
  • Odpowiedz
@Phoryn: Oby z tej całej afery wynikło tyle dobrego żeby Stanowski zajął się tym czym powinien się zajmować, czyli dziennikarstwem sportowym, a nie robieniem polityki...
  • Odpowiedz
  • 1
@Phoryn

@Phoryn Wiedziałem że jak odejdzie Boniek to będziemy za nim tęsknić, ale już kur*** bez przesady, nie może PZPN ściągnąć nam kadry do poziomu lat 2000...

Jest gorzej. Tęsknimy za Lato
  • Odpowiedz