Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +116

O Jezu! o Boże! Ten Lewandowski co to mojego kumpla aka711 wywalił z kadry? Jak typ co otarł się o złotą piłkę ( a wg. niektórych powinien ją otrzymać dwa razy) ma czelność śmieć własne zdanie na temat gry kadry w której gra?
A wiecie kto oprócz aka711 jest kumplem stanowskiego? Probierz oczywiście.
Ale to są szuję, ja wklejam zdjęcie tej pisowskiej mordy, dodajcie zdjęcie meli na ryj pisowskiego aparatczyka...
źródło:
Pobierz@chromypies: nom dlatego gra w światowej topce, nie to co te twarde chłopaki z ekstraklapy
XDDDDDDDDD skąd się biorą tacy goście
@Phoryn: Boniek też dołożył swoje mimo wszystko bo dalej w tej naszej pięknej piłce na dole rządzą baronowie. Boniek przypudrował tylko tego trupa i sprawił, że jego pewne fragmenty wyglądały lepiej w piórach dziennikarzy.
źródło: 53759650_318005805579974_5320737380818544221_n
PobierzPrzecież Krzysiu powinien najwyżej na jakimś magazynie pracowac, ale mu sie fartnęło w życiu. Tyle mu mogę oddac, że miał dość łba do interesów, żeby wykorzystać swoją popularność te lata temu. Ale co on tak naprawdę potrafi? Co go miałem
Czy Krzysztof Stanowski nie ma racji mówiąc, że Robert Lewandowski to p------z co obrabia dupę i mataczy za plecami? Niewątpliwie nie.
Jest gorzej. Tęsknimy za Lato
@Phoryn: nie mam czasu bo daje twojej matce 5 złotych zarobić