Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

źródło: temp_file337630609088736524
Pobierz

Mirki, jestem trochę lewy w pracach remontowych - mam wywiercić kilka otworów w garażu u starych - strop lany - tyle wiem (pewnie jakieś zbronienia, ogólnie twardy materiał). Najpierw próbowałem wkrętarką (xD wiem, ale chciałem spróbować, bo mamy mocną relatywnie wkrętarkę - potem wiertarką z udarem na kablu (bosch zielony, ma 20+lat, ale działa). Wiertła nie wiem jakie, stary ma kolekcję więć dobraliśmy. Ni cholery nie idzie w ogóle, mimo naporu z całej siły.
Czego potrzebuję? Nowej wiertarki z lepszym udarem/SDS/whatever, czy wiertła, czy może coś innego? ;D
#kiciochpyta #remont #majsterkowanie #budowa #narzedzia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt