Aktywne Wpisy
Cozwykopem +19

Lolenson1888 +84
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

@karollq: robią tak, bo akurat chodzi o ich kandydata. Dlatego będą fikołkować i bronić do
@panDario: przecież w rozmowie ze Stanowskim mówił, że pracował na ochronie, a "klienci mieli swoje potrzeby"
ten dzban się wystrzelał ze wszystkiego, trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć :D
Ja mam w dupie rozmowe z kolejnym apologetą tego prezydenta.
Ja uważam że nie nadaje się na to stanowisko, jego prezydentura to kpina z
Tusk biegał z szalikiem jak spora część młodych ludzi w tamtych czasach. A ustawki jako walki bandytów pojawiły się w latach dziewięćdziesiątych. Jak PIS jeszcze nie był partią promującą gangstera, to nawet zaostrzył kary za to, co robił prezydent-bandzior.