Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miki4ever: w czasie akcji z mieszkaniem pełnił poważne stanowisko w IPN, miał dzieciaka na głowie i żonę… a ludzie to argumentują jakby był 17-latkiem, którego złapali na jaraniu trawy na wagarach xd
  • Odpowiedz
Pomyśl, że ktoś Twojego tatę albo dziadka by tak wykorzystał, a Ty argumentujesz to tym, że więcej na niego nic nie mają. A to za mało według Ciebie? Czuję się jak w jakiejś symulacji, aż mi się wierzyć nie chce, ludziom najwyraźniej coś stało się w głowę… przepraszam, że to napisałam, ale to naprawdę nieprawdopodobne.

@karollq: robią tak, bo akurat chodzi o ich kandydata. Dlatego będą fikołkować i bronić do
  • Odpowiedz
@panDario: nie musisz mi tłumaczyć, dlaczego Rafał Trzaskowski przegrał wybory, bo myślę, że doskonale to rozumiem. Większość społeczeństwa nie jest zdolna do krytycznego myślenia, ulega prymitywnym manipulacjom, a politycy różnej maści to wykorzystują, odwracają kota ogonem. Kaczyński to wielki strateg i tego mu odebrać nie można. Przykładem jest sędzia z bliskiego otoczenia PIS, który kilka chwil po przejęciu władzy przez koalicję okazał się szpiegiem i wystąpił o azyl na Białorusi.
  • Odpowiedz
Sutenerstwo

@panDario: przecież w rozmowie ze Stanowskim mówił, że pracował na ochronie, a "klienci mieli swoje potrzeby"

ten dzban się wystrzelał ze wszystkiego, trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć :D
  • Odpowiedz
@panDario: nie wiem, nie wnikam, skoro wiesz jak działają grupy kibicowskie, skąd biorą pieniądze na działalność, i to doskonałe wiesz, to sobie sam wszystko podsumuj, ja z osobami z takich środowisk zazwyczaj unikam kontaktu, więc nie obraz się że więcej i z toba nie będę dyskutował.
Ja mam w dupie rozmowe z kolejnym apologetą tego prezydenta.
Ja uważam że nie nadaje się na to stanowisko, jego prezydentura to kpina z
  • Odpowiedz
@panDario: tylko ja nie to miałam na myśli, a fakt tego, że przy takim społeczeństwie wrogie nam kraje będą nas za pomocą przekazu medialnego destabilizować. Nasza słabość jest siłą innych, nie wszystkim na rękę jest wielka i silna Polska, kraj będzie osłabiany za pomocą własnych obywateli. Nie mogę wyjść z szoku, jak większość kraju dała się podzielić na dobrą wieś i złe miasto. Kaczyński, który całe życie mieszka w Warszawie
  • Odpowiedz
@przeciwko78: nie, powiedział że uczestnicy i tyle wiemy, co mnie obchodzi że ktoś sobie w mordę daje w ustronnym miejscu gorzej jak ktoś się leje na stadionie jak np. Tusk do czego sam się przyznał. Widzisz ludzie takiego niemoralnego człowieka woleli wybrać od euroszaleńcy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@panDario pytasz o szczegóły, a potem co cię obchodzi że brał udział w bójce publicznej, która jest przestępstwem. jesteś moralnym zerem.
Tusk biegał z szalikiem jak spora część młodych ludzi w tamtych czasach. A ustawki jako walki bandytów pojawiły się w latach dziewięćdziesiątych. Jak PIS jeszcze nie był partią promującą gangstera, to nawet zaostrzył kary za to, co robił prezydent-bandzior.
  • Odpowiedz
@panDario: na na sam koniec pozwolę siebie dodać, dlaczego żadna osoba (nawet jakby była z KO) nie powinna z taką przeszłością pełnić takiej funkcji. Rzeczą absolutnie normalną jest, że partie wystawiając kandydata starają się go prześwietlić, nie tylko dlatego, że prezydent powinien być wzorem cnót, ale przede wszystkim dlatego, że ktoś kto ma trudną przeszłość może ulegać szantażom i instrumentalnemu wykorzystaniu. Wyobraź sobie sytuację, że Pan Karol ma jeszcze kilka
  • Odpowiedz
@karollq: powtarzam jeszcze raz ja go nie bronie tylko pisze co wiemy, możliwe że coś jeszcze ma za uszami ale tu trzeba dowodów a nie wyborczych pomówień
  • Odpowiedz
@panDario: właśnie o to, że były twarde dowody, jedynie na co dowodów bezpośrednich nie było, to ogarnianie kobiet klientom hotelu. Na resztę dowody były, a nawet więcej on sam się przyznawał.
  • Odpowiedz