Aktywne Wpisy

josedra52 +1588

PachneImbirem +60
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

#gielda #polityka
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-06-04 o 09.20.54_eabf7de7
PobierzTylko, że PiS nie ma wyborców tylko wyznawców. Nawet jakby Kaczyński im napluł w twarz to i tak by mówili, że to deszcz. A wyborcy KO jak widzą co rząd odwala to potem się to odbija na niskiej mobilizacji wyborców.
@bart40404: ale ostatnie wybory pokazały, że i tak nie wygrają wyborów. Nie ważne jak bardzo by się starali i pilnowali. Widocznie pogodzili się z powrotem do opozycji.
@bart40404: może po prostu widząc, że pół Polski to beton uznali że wyprowadza ze spółek ile się da a opłaca sobie jakichś influencerów żeby im najpodlejszą propagandę robili.
Skoro tak się wygrywa wybory w Polsce to tylko głupi by się temu opierał. Skoro SUWEREN woli tiktokowe filmiki i foty z AI a nie