Aktywne Wpisy

kukold +142
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

SystemHalted2_0 +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gielda #polityka
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-06-04 o 09.20.54_eabf7de7
PobierzSpokojnie, teraz PIS będzie sobie tym i podobnym przypadkiem gębę wycierał a za dwa lata wymieni całą kadrę na swoje rodziny.
To ci przypomnę, że PO wprowadziło ustawę o służbie publicznej i jedną z pierwszych rzeczy jakie zrobiło PIS to ją zlikwidowało.
źródło: image
PobierzJa nie usprawiedliwiam PSL, swojego czasu było znane z nepotyzmu. Ale potem przyszedł PIS i pobił je na głowę. Jednak to co mnie najbardziej wkurza to fakt, że PIS nie dość, że pobił PSL to jeszcze zrobił to drąc japę o nepotyzmie.
@bart40404: no właśnie się nauczyli - pis tak robił i wygrywa
Dla mnie to za mało jak na zarządzanie jedną z większych spółek wydobywczych na świecie.
@bart40404: PiS wszadzał wszystkich z rodziny na każdy stołek i wygrali wybory, widać to jest klucz do zwycięstwa.