Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +30
źródło: temp_file4580251848123929250
Pobierz
annlupin +15
jeszcze jeden horror obejrze i do spanka ide nom dobranoc albo miłego dnia dla was
źródło: annlupin20250419
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4580251848123929250
Pobierz
źródło: annlupin20250419
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego waga spadła o 6,5 kg. Nadal ze mnie wieloryb i długa droga przede mną, jednak cieszy mnie widok 131,5 kg na wadze. I mam wrażenie, że kostki mnie mniej bolą.
W komentarzu wkleję zdjęcie bebzona (ostrzegam, jest dramat!), ja wiem, że będę wisieć i już wiszę. Zdjęcie zrobiłam 10 stycznia. Nadmiaru skóry w najbardziej newralgicznych miejscach może kiedyś pozbędę się skalpelem. Oczywiście, jak uda mi się osiągnąć docelową wagę - wierzcie mi, mnie 100 kilogramów by cieszyło... Bądź co bądź to pierwsza moja walka z wagą, gdzie widzę efekty. Chyba zaczynam wierzyć w to, że może się udać.
#imbirchudnie #dieta #ozempic #wieloryb
Treść została ukryta...
Zapisał, powiedział że jak mi nie wyjdzie to da mi skierowanie na leczenie bariatryczne.
Trzymajcie kciuki, może teraz się uda.
Kobieta
@lazysoul: nie wiem czy lepiej, ale wiem że wszystkie celebrytki teraz nagle chudną choć przez wiele lat im się to nie udawało, więc chyba jednak z ozempic dużo łatwiej.
@lazysoul: Zmień pracę, weź kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lazysoul: i tak się trzeba tego nauczyć bo inaczej po odstawieniu ozempica waga szybko wróci. Dlatego to bez sensu bo skoro i tak trzeba zmienić nawyki to po co tyle kasy wydawać.