Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +12
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Szanowne państwo przed państwem uśmiechnięta Polska Exodus puste sklepy normalnie ludzi nie ma w sklepach masakra jakaś nie mają pieniędzy i nie kupują tak wspaniale rudy doprowadził
Zaznaczam że to trwa gdzieś od dwóch trzech miesięcy w porach o których chodziłem i chodzę normalnie ludzie byli chodzili każdy coś tam kupował coraz częściej właśnie dosłownie tak to wygląda
#biedronka #lidl #gospodarka #ekonomia #finanse #polska #zakupy
źródło: temp_file1940740021907930665
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
tymczasem rzeczywistość:
#moderacja tak chyba ok?
Ociężały miernoto to ty się urodziłeś wypad mi stąd
@aa-aa: a uwzgledniles zmiane czasu? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@aa-aa: Won na czarno pisbocie.
zielonka a kto ci tu pozwolił w ogóle oddychać
@krytyk__wartosciujacy: ale się chłop zziajał szorujac tymi girami, aż się zmęczyłem od oglądania