Aktywne Wpisy

adam-yxz +54
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

DJRuraWydechowa +348

#rower w #warszawa to jest dramat.
Moze przesadzam, ale jazda po sciezkach w godzinach wczesniejszych niz wieczór, to walka o przetrwanie, na zasadzie podobnej jak jazda motocyklem - "jezdzij tak, jakby kazdy dookola chcial cie zabic"
Jedziesz sobie ścieżką, gość na 30 kilogramowym "rowerze" elektrycznym stoi na chodniku, nagle włącza manetką gaz, i wjeżdża prosto pod twoje koła na ścieżkę. Nie masz jak go ostrzec żeby uważał, bo na głowie ma słuchawki. Potem chcesz go wyprzedzić, i.. nie masz jak, bo jedzie od lewej do prawej grzebiąc coś na telefonie. A dzwonka nie usłyszy, bo słuchawki.
A wy co uwazacie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ale jest też w Warszawie masa tras, które są bardzo przyjemne, z tym, że to w ramach rekreacji, a nie roweru jako środka transportu.
źródło: Screenshot 2025-06-04 132729
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero