Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +29
Czy tylko ja mam wrażenie, że internet w ostatnich latach oprócz całego tego szumu wokół AI, stał się dziwnie wrogi wobec ludzi, którzy znają więcej niż jeden język? Coraz więcej stron na siłę tłumaczy treści, zamyka użytkowników w narodowych bańkach, jakby ktoś celowo chciał ograniczyć swobodny przepływ informacji. Taki reddit tłumaczy się sam, youtube automatycznie podmienia tytuły i dodaje dubbing w losowych językach, google wciska przetłumaczone wersje zagranicznych stron z błędami jak

BlackenedBlue +63
źródło: G5OpOl0XQAAswLZ
Pobierz

Najważniejsze to kupić motocykl, który po jeździe tostowej zapadł ci w pamięci. Taki który ci najbardziej odpowiadał. Mam w Tenerce silnik ten sam co w Tracer7 i ja go uwielbiam. Dźwięk, oddawanie mocy. Ciężko tak komuś doradzić co ma kupić, bo każdy ma
źródło: a1
PobierzJa w swojej histori miałem FZS6, er6f, benelli 502.
Jak spróbowałem ADV to wiem że to dla mnie. bole ramion i pleców zniknęły, pozycja wygodna.
Teraz zmienilem. Sam zdecydowałem sie QJ SRT 900S - 35k. Dla mnie dobry stosunek ceny do tego
@looolbeka to sprecyzuj ile koni to minimum i ile chcesz wydać. Mówisz że Vstorm