Aktywne Wpisy

Dziambelll +221
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
Anetkia +67
Gdy zostal zabity prezydent #gdansk Adamowicz, w pierwszej chwili zrobiło mi się po prostu przykro że ktoś zamordował czlowieka, pomyslalam o jego rodzinie, potem poczułam złość że organizatorzy imprezy dopuścili do takiej sytuacji, a na koniec spory niepokój ze są ludzie zdolni do takiego czynu. Natomiast ani przez moment nie pomyślałam o jak fajnie ze zabili lewaka. Nie znosilam tego co Adamowicz robił, nie zgadzałam sie z nim, jego wypowiedzi
źródło: charlie-kirk-private-family-moments
Pobierz

#kiszak
źródło: IMG_0524
Pobierzźródło: IMG_0525
PobierzMy bekę kręcimy z tego 20min filmu o fotelu i słowie ludologiczny
A że jesteś głąbem i powielasz jakiś wyimaginowany fejk to juz nie napiszesz. Dlatego mam z takich wpisów bekę.
Bo jak zwykle celnie jak łysy warkoczem o kant kuli.
@arkadikuss: Dlaczego uważasz, że to kogoś piecze? Myślę, że dla przeciętnego dorosłego i normalnego człowieka dość jasne jest to iż za reklamę tego fotela nie otrzymałeś wygórowanej sumy za która będziesz sobie mógł na nowo życie ułożyć tylko śrubki w widełkach między 5-20 tys zł z czego raczej jest to ta dolna granica.
@Cztero0404: Przecież to klasyka w przypadku Areczka, wąsacza z Rumunii i innych przygłupów. Coś uargumentujesz albo spytasz nie tak i od razu się czepiają, że "Aaa, ale dupka piecze!".
@Dragnipurake: Jeszcze raz, bo może wcześniej źle się wyraziłem. Nie wydaje mi się, że za reklamę takiego krzesła można dostać na tyle dużą sumę pieniędzy żeby kogoś piekło oto no chyba, że nie wiem jesteś MrBeastem bo nawet jeśli chodzi o takich