Wpis z mikrobloga

@arkadikuss: mordo, widzę że Ty nadal nie widzisz różnicy. Tu nie chodzi o to że Ci zazdroszczę, jak powtarzałem to od dawna Ty jako jedyny „ludolog” robisz swój kontent, masz wyniki, dostajesz współpracę, tak to działa, w porównaniu do tych gagatków którzy korzystają TYLKO z pracy innych i jeszcze ukrywają to za paywallem, to Ty jesteś tym normalnym.
My bekę kręcimy z tego 20min filmu o fotelu i słowie ludologiczny
  • Odpowiedz
@arkadikuss tak, app wykopu nie pokazała Editu. Teraz mi powiedz głąbie z w-------m ego, gdzie napisałem że czepiasz się o współpracę? Napisałem tylko kiedyś że nie lubisz mikropłatności a sam reklamujesz takie gry, nic nie pisałem że czepiasz się współprac głąbie… jak już tak rozmawiamy
  • Odpowiedz
ależ piecze że płacą za reklamę, aaaaalez piecze :)

@arkadikuss: Dlaczego uważasz, że to kogoś piecze? Myślę, że dla przeciętnego dorosłego i normalnego człowieka dość jasne jest to iż za reklamę tego fotela nie otrzymałeś wygórowanej sumy za która będziesz sobie mógł na nowo życie ułożyć tylko śrubki w widełkach między 5-20 tys zł z czego raczej jest to ta dolna granica.
  • Odpowiedz
Dlaczego uważasz, że to kogoś piecze?

@Cztero0404: Przecież to klasyka w przypadku Areczka, wąsacza z Rumunii i innych przygłupów. Coś uargumentujesz albo spytasz nie tak i od razu się czepiają, że "Aaa, ale dupka piecze!".
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo: Tak szczerze. Spoko, Arek niech sobie zarabia i niech mu się wiedzie jak najlepiej, ale przeraża mnie trochę to, że ludzie zachowują jak kolega ze screena wyżej próbują sobie trochę przywłaszczyć określenie ludologia. Bo to są później ci ludzie którzy najgłośniej krzyczą, że dyskusja umiera.
  • Odpowiedz
Przecież to klasyka w przypadku Areczka, wąsacza z Rumunii i innych przygłupów. Coś uargumentujesz albo spytasz nie tak i od razu się czepiają, że "Aaa, ale dupka piecze!".

@Dragnipurake: Jeszcze raz, bo może wcześniej źle się wyraziłem. Nie wydaje mi się, że za reklamę takiego krzesła można dostać na tyle dużą sumę pieniędzy żeby kogoś piekło oto no chyba, że nie wiem jesteś MrBeastem bo nawet jeśli chodzi o takich
  • Odpowiedz