Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@szychun a wystarczyło tylko dotrzymać słowa, ja głosowałem na koalicję i dzisiaj mija 14 lat jak czekam na związki partnerskie, skoro Tusk wybrał kłamstwo w zamian za koryto to niech sobie będzie przy korycie, do końca kadencji - swojej ostatniej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@PomieszanyNarrator ale pier**lisz głupoty. Serio. Jak czytam coś takiego to myślę, że żyje w kraju ludzi pozbawionych nie inteligencji, ale jakiegoś instynktu godności. Nawet nie wiem jak to określić. Chodzi o wybory prezydenta, reprezentację milionów a Ty gadasz o Kurdej Szatan. Naprawdę mam nadzieję, że jestes botem bo to co piszesz po prostu obraża mnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 89
@vansvarovsky masz 13lat? Czy 11? Jakbyś kojarzył Polskę przed UE i jak działa UE to byś się uciszył i głosu nie zabierał. Skoro bardziej Cię boli UE niz sutener na stanowisku prezydenta to jest to przykre. Żebyś się nie zdziwił jak inne służby będą miały kwity na Nawrockiego i ktoś inny niż UE będzie Ci życie ustawiał.
  • Odpowiedz
  • 1
@szychun Porównanue do Węgier nietrafione, bo Orban jest człowiekiem inteligentnym, wykształconym i obytym w świecie. Kaczyński i Dudą przy nim to niedorozwinięci kuzyni, nie mówiąc o Batyrze.
  • Odpowiedz