LukaszLukasz7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
163
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Jestem_Tutaj
¯_(ツ)_/¯
323
J.....k
historyczna wyjebka wykopu xD
129
kam3o
kam3o
wrotkowa mimo że młodsza dużo ma jakąś urodę suczą

@carver: chyba bardziej jak trans xD
44
01100011011010000110000101101101
ustalmy jedno - piękna nie jest.

@Tomek3322: Nie no Kaczyńska była piękna! Albo Komorowska! Dudowa tez normalnie mis polonia. Nawrocka tez gwiazda niesamowita.
32
lunaria
@LukaszLukasz7: jest super (ʘ‿ʘ) idealna pierwsza dama, ma vajb takiej kochanej, pięknej mamy (ʘ‿ʘ)
28
J.....k
@LukaszLukasz7 jedyny wpis na wykopie od 15 minut xD ta pani będzie popularna xD
26
ZbigniewUSA
chłop jednym obrazkiem zatrzymał wykop
17
J.....k
Chłop co dostanie milion komentarzy bo to ostatni działający wpis a nawet plusować się nie da xD
15
apeee
@LukaszLukasz7: normalna sympatyczna babka z tego co widziałem a nie mój w dupie i przystawka do męża.
13
SbigniewZtonoga
SbigniewZtonoga
@Tomek3322: przecież to już starsza pani, cały czas zapominam jaka jest różnica wieku między dwoma kandydatami xD
12
carver
@SbigniewZtonoga: wrotkowa mimo że młodsza dużo ma jakąś urodę suczą
11
Tomek3322
@LukaszLukasz7: ustalmy jedno - piękna nie jest. Ale może coś powie, w przeciwieństwie do Agaty.
10
Cadfael
ustalmy jedno - piękna nie jest.

@Tomek3322: a jakie to ma znaczenie?
10
lolek43
@Jestem_Tutaj: do rana piszemy tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
10
Tedeward
@LukaszLukasz7: ZACZĘŁO SIĘ!!! BODNAROWCY TUSKA WYŁĄCZYLI MOŻLIWOŚĆ DODAWANIA NOWYCH WPISÓW
9
let_it_be
@arturro94: tak, a o co chodzi? To jest ten początek łączenia narodu, bez podziałów na tagi. Wszyscy pod pierwszą damą, od fame MMA po naukowe ciekawostki.
8
majFriend
Moja reakcja na wspaniale działające serwery:
7
arturro94
Czyli tera mikroblog jest pod tym zdjęciem?
7
Ptolemeusz
@LukaszLukasz7 coś mi się wydaje że wykrecisz rekod komentarzy jak padł wykop a działają tylko komentarze
6