Aktywne Wpisy
Robol +273
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

mutated5G_hornet +115
Zastanawiam się, jakim trzeba być frajerem, by przygarnąć samotną matkę i dymać na obcego bachora?
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki

Sprawa wygląda następująco. Spotkałem się z jedną dziewczyną na randkę. Po randce, dosłownie dzień później oznajmiła, że nic z tego nie będzie i możemy zostać przyjaciółmi. Ok, zdarza się. Życzyliśmy sobie powodzenia i tyle siebie widzieliśmy.
Jednak ona co jakiś czas, miesiąc lub dwa znowu pisała co u mnie słychać i tego typu pierdoły, zaznaczając, abym nie myślał, że coś może z tego być, bo nie będzie xD. Pomyślałem sobie, że jest jakaś głupia i po co do mnie pisze i jej to też powiedziałem, oczywiście nie w ten sposób. Taka sytuacja miała jeszcze 3 razy, aż za czwartym wyjawiła mi, że jak się spotkaliśmy wtedy, to już z kim się spotykała i wybrała go, zamiast mnie, a teraz on jej powiedział, że jej nie chce xD Ona załamana i jakieś głupoty gada, że może za szybko mnie skreśliła i takie tam, oraz zaprosiła na spotkanie, tym samym ciągle zaznaczając, że nic między nami nie będzie xDDDD
O co może jej chodzić? To jest jakiś border czy inna choroba psychiczna?
Druga sytuacja. Spotykałem się z dziewczyną ponad miesiąc, kilka spotkań, aż relacja słabła i się skończyła. Nagle pewnego dnia znowu dała mi lajka na tinderze, więc napisałem do niej na innym komunikatorze co słychać i od tamtej pory ciągle jesteśmy w kontakcie. I jak mam to rozumieć? Ona też nie znalazła frajera i próbuje znowu ze mną?
Proszę o rady. Jak to rozegrać. Nie chcę wyjść na frajera, ale jestem naprawdę samotny i łudzę się, że może jednak teraz coś się uda, mimo że wcześniej mnie odrzuciły
#tinder #randkowanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Skonfrontuj ją dlaczego dała unmatch. Na 99% wyjdziesz na frajera jak
FriendZone to chyba najbardziej poniżająca opcja relacji z kobietą dla samotnego faceta
Komentarz usunięty przez moderatora
@piijany: One się nawet z tym nie kryją i uważają za coś normalnego.
Na studiach mamy robić prezentacje w parach, no i mi trafiła się do pary taka lekko otyła szara myszka (wiecznie sama, bo uważa nie ma odpowiedniego faceta dla niej). Powiedziałem, że zróbmy tak, że ona zbierze materiały do prezentacji, a ja je wykorzystam i zrobię resztę
@mirko_anonim: Niestety, z dzisiejszymi kobietami fizycznie niemożliwe jest stworzenie jakiejkolwiek relacji.
Sam widziesz, że byłeś tylko kolejnym w
@Pabick: play stupid games win stupid prizes. Piękne.
Z tą drugą to chodzi o pokazanie wprost że nie jest się zainteresowanym byciem opcją B i że się ma rozum i godność człowieka. To też boli ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: co za roznica? pytanie o co Tobie chodzi i czemu dawno jej nie zablokowales i nie zapomniales o sprawie tylko dalej
mieszka
@mirko_anonim: zablokuj, przeżegnaj się, Bogu podziękuj, że ominąłeś pocisk, i idź dalej przez życie, bogatszy o doświadczenie.
Nie ma to