Wpis z mikrobloga

@1-1-1-1: czyli sprawa jest prosta - kobiety na front a mężczyźni do ewakuacji. W ogóle cudowy jest ten argument o rodzeniu, kiedy dzietność leży i kwiczy xD

Niestety nie dałem rady obejrzeć do końca przez te z-----e pikanie.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Dla tego nie mam IG, tiktokow itp. Przyklad z Afganistanu to faktycznie dobrze trafiony. Postawila daleko idace twierdzenie, podala jakies za przeproszeniem z d--y powody i nie ma, a nawet nie chce sie z tym dyskutowac. Tak, jak uciekniesz przed wojna do innego kraju to mozesz byc zagrozona, jak pojedziesz gdzies na wakacje tez mozesz byc zagrozona, przechodzac przez pasy tez. No i mysle ze trybunaly miedzynarodowe zajmuja sie
  • Odpowiedz
ciekawe czy te idiotki tak nagle się pojawiły na przestrzeni kilkudziesięciu ostatnich lat czy to dostęp do internetu spowodował, że teraz wiemy jak polki sa odklejone od rzeczywistościxD Jeżeli to drugie to nie dziwi mnie spadek dzietności bo kto by chciał z kimś takim się wiązaćxD
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: od tej kobiety aż bije niechęć do mężczyzn. Ukrainki które zostały w okolicach frontu miały absolutnie p--------e i z tym nie można się nie zgodzić, ale chyba tak samo p--------e mieli cywilni mężczyźni którzy też byli torturowani i gwałceni. w razie wojny wiadomo że systemowo większość kobiet ucieknie w bezpieczne miejsce, gdy większość mężczyzn zostanie wcielonych do armii i będzie rozrywanych na kawałki przez drony i pociski artyleryjskie -
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: "zaspokoić 'rządzę'" ciekawe czy tak samo było w tej książce napisane. I to pikanie, k---a boisz się gadać o kontrowersyjnych tematach, to nie gadaj, a nie wypipujesz co czwarte słowo tępa dzido
  • Odpowiedz