Wpis z mikrobloga

@dumblecunt: Każdy widzi to co chce widzieć. Platformowy beton będzie widział kwacha pomiatającego a pisowski kwacha pomiatanego. Także nie wysilaj się chłopcze ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 51
@dumblecunt trzeba uczciwie powiedzieć, że Kwaśniewski gada sensowniej niż wszyscy kandydaci na prezydenta razem wzięci. A te dwa durnie siedzą cicho przy stole jak głupki. Od razu widać kto jest boss a kto ścierka
  • Odpowiedz
@dumblecunt: Czasy rządów Kwacha to znam tylko z tego, że pił. Ale jaka to jest przepaść między nim, a obecną polityką.

Zupełnie inna polityka, on powie kilka zdań i już go szanujesz. Nie to co obecne szczekaczki. Może to wiek, doświadczenie, a może też przez to, że na spokojnie może sobie mówić o czasach których ja nie pamiętam lub pamiętam, ale nie rozumiałem.
  • Odpowiedz
@MateMizu wiek, doświadczenie i pewnosc swojego zdania. Wyleczył się z tego alkoholizmu bo ma niby 70 lat a wygląda skromnie mówiąc zdrowo, już nie chce go odmładzać o kilkanaście lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
te komentarze tu są niesamowite. Dajcie timestampy w których momentach Kwaśniewski "wyciera" nimi podłogę.
Jego ślepego pierdzielenia się nie da słuchać (trzaskowski GOOD, nawrocki BAD).
Powiedział że nie będzie różnicy czy Ukraina będzie w NATO czy nie, a z jego informacji wynika że Rosja może w każdej chwili zaatakować Litwę.
Mam wrażenie że plusujący to boty, ale z drugiej strony od wykopu 2.0 tutejszy content się drastycznie s--------ł więc możliwe że się
  • Odpowiedz
@dumblecunt przecież oni wypierają fakty, godzinę może obejrzałem a kwacha mówi same fakty których podważyć się nie da mając największe sprzedajne mendy po drugiej stronie stołu. Nie chce grubo lecieć ale szkoda strzępić ryja bo to trzeba mieć więcej niż brązowy jęzor od gówna i zamiast orzeszka w głowie mieć rodzynka albo jakiegoś mazurka
  • Odpowiedz
@sztygar: jedna rzecz: myślę, że było inne podejście do rozmowy Kwaśniewskim, a inne do rozmowy z Sikorskim. Na Sikorskiego Stanowski miał mnóstwo kwitów i oprócz sprawy z Afganistanem, był nastawiony dosyć bojowo. Tutaj wyglądało, jakby spotkało się 3 dżentelmenów i sobie rozmawiają na spokojnie. Porównuję do Sikorskiego, bo to są podobne formaty polityków. Ale jednak Sikorski jest skrzydłowym kandydata i to zadecydowało.
  • Odpowiedz